Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel December 10-én lesz, hogy 2 hónapja járok. De egy héten kb. egyszer találkozunk de azt sem mindig.A barátnőm kérdezte meg tőle hogy járna-e velem ő meg mondta hogy már 3 éve tökre bejövök neki meg minden. Állandóan engem nézz a suliban és én is őt és közben nevetünk meg szemezünk. A suliban nem tudja senki 2 barátomon kívül de bennük maximálisan megbízok. Imádom szeretem de nem tudom mit csináljak!!!!!2008. nov. 25. 11:32
1/15 anonim válasza:
Ha már jártok akkor nem értem hogy miért kérdezed hogy mit csinálj?
2/15 anonim válasza:
Amúgy most tőlem kérdezed hogy téged szeret e a pasid? :D
3/15 A kérdező kommentje:
Azért mert meg sem puszil még annyit sem semmi csak beszélgetni szoktunk!! Nem értem Őt!
2008. nov. 25. 16:03
5/15 A kérdező kommentje:
Én 14 leszek ő pedig 15.
2008. nov. 26. 16:45
6/15 anonim válasza:
majdnem 2 hónapja és még csak puszit sem ad?Biztos vagy te abban, hogy jártok?Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt.
7/15 A kérdező kommentje:
de beszélünk egymással és mondja hogy szeret és hogy de jó lenne ha ott lennék meg ilyenek és anyukája is mondja hogy egész nap otthon van és senki mással nem talizik csak a haverjaival de az úgy hogy át mennek hozzájuk.
2008. nov. 26. 19:24
8/15 anonim válasza:
sztem szegyeli,h megpusziljon vagy ehhez hasonlo..lehet te vagy az elso csaja..es nem tudja mit es hogyan kell csinalni..segits neki:D
9/15 A kérdező kommentje:
de hogyan?ebben segítsetek
2008. nov. 27. 16:09
10/15 A kérdező kommentje:
mert ha én puszilom meg akkor félek hogy ellök vagy valami vagy nem akar majd velem beszélni.
2008. nov. 27. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!