Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy férfi "papucs"?
Eleve a "papucs" kifejezés degradáló, hiszen arra utal, hogy nem ez a normális/helyes, azaz máris egy értékítélet van benne. De ha kivesszük a szó hangulati tartalmát, akkor belegondolva miért problémáznak ezen? Miért baj, ha egy férfinek az a szeretetnyelve, hogy mindent megtegyen a nőért, és mindketten élvezik ezt a hierarchikus viszonyt? Csak akkor látnám ezt visszásnak, ha valamelyik félnek nem esne jól ez a felállás, de én pl. nem tudnám elképzelni, hogy ha lenne párom, ne kényeztessem el, amennyire csak lehet...
31/F
Én sem èrtem, hogy miért baj, ha egy férfi "papucs"
Volt már domináns pasim, exférjem, de nem bírtam őket elviselni. Ki nem állhatom, ha valaki dominàl.
A mostani férjemmel már 10 éve együtt vagyunk, nem próbál főnökösködni, egyenrangúak vagyunk :)
14. Tudom, hogy nem papucs. Viszont sokan azt mondják rà, mert nem az az " èn vagyok a fèrfi, én döntök" típus.
Beszèltünk màr erről, azt mondta, hogy nem èrdekli a kívülállók vèleménye.
6-os, 4-esnek igaza van. Ha valaki állandóan csak ki akarja szolgálni meg kényeztetni a másikat, az borzasztóan idegesítő, főleg egy férfitől. Nekem olyan, mnitha kiherélnék a csávót, illetve engem néz életképtelen kisgyereknek.
Ilyen exem volt, ugyanúgy szarul voltam már a jelenlététől is, mint a 4-es. Ne sétáljak haza 500 métert, miért nem autóval megyek. Jajj ne kelljen edzés után hazamennem, biztos hulla vagyok, majd ő elkocsikáz. Vett sütit, csokit, holott mondtam, hogy nem eszek ilyet.
Rohadtul elszállt bárminemű vonzalom felé.
Szeretetnyelv? Blablabla. Egy kapcsolat lényege a szex és a kémia. A férfiakból azért lesz papucs, mert a nőjüknél nincs meg a kémia feléjük nézve. Ekkor a férfi érzi hogy valami nem okés, majd elkezd teperni, hogy visszahozza a dolgot. Innentől kezdve halott az ügy.
A szex az élet elválaszthatatlan része, ennek hiánya komoly mentális sérüléseket, betegségeket hoz. Ha megnézed, az asszexuális nők pasijai 99%-ban papucsok. A nagy ribik pasijai 99%-ban papucsok.
Azért azokat a nőket se nézik sokba, akik alárendelik magukat a párjuknak, vagyis a papucs női megfelelőjének.
Ha valakinek jó ez a szerep,csinálja,engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!