Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy világ dőlt össze bennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy világ dőlt össze bennem, nem tudom mihez kezdjek.?

Figyelt kérdés

10 év után váltam el a ferjemtol. Bár nagyon szerettem az utolsó percig, mar nem mertem vele maradni. Az elején egy hirtelen felindulásból adott pofonnal indult minden majd mikor ennek semmi következményét nem látta egyre gyakrabban, egyre "kevesebbért" es egyre többet kaptam. A végen mar azért is járt a pofon ha nem jól állt a hajam vagy éppen mert csúnya vagyok, mert fáradtan értem haza a munkából. El váltunk. Az sem volt zökkenőmentes es nem mondom, hogy nem tort össze jó nehány dolog.

Ezek után megismerkedtem a jelenlegi párommal. O volt a tökéletes számomra. Mindenben egyezzünk es mindennel jobban szeretem es o is a tenyéren hordozott engem. Szépen ment minden a maga útján, össze költözés, lakás vásárlás es gyerek. Meg terhes vagyok.

Azonban mostanában valami megváltozott. A párom mar nem szeret úgy mint az elején. Nagyon szeret,de annyira mar nem h úgy tudjon feleségül venni, hogy ne bánja meg biztosra így az esküvőt tolja, pedig én mar nagyon szeretnem ha a baba úgy születne meg, hogy házasok vagyunk.

Tényleg mindent megtesz értem es a babaert. Aláírom. Viszont a minap ezen össze vesztünk es mondtam h ha nem hazasodunk össze akkor én inkább haza költözöm. Mindennel jobban szeretem, de ha neki nem megy az esküvő akkor úgy érzem, hogy nem szeret annyira mint én öt es nem akarok éveket várni a semmire, amíg esetleg jön egy jobb.

Nos ezen rettenetesen össze vesztünk, bár én érvelni es vitatkozni akartam nem pedig veszekedni, neki elpattant valami es teljesen megváltozott. Úgy kezdett viselkedni mint az exem akitől ilyenkor rettegtem viszont tőle nem tudtam mire szamitsak. Teljesen ki készült , odajött az arcomtol fel centire es azt mondta, hogy ha nem fogom be megut. Láttam rajta, hogy egyáltalán nem viccel viszont én csak szerettem volna elmondani amit gondolok. Felpannatant majd magát kezdte ütni. A fejet csapkodta, a szekrényt, folyt a szájából a nyal nagyon durván es attól kezdtem felni, hogy valami kart tesz magába. Szoba került előtte az exe es erre o is felhozta h nekem is ír az enyém ( mindkét irányba össze köt meg engem is es a páromat az is az exevel nehány dolog amit le kell zárni. Vagyon megosztás ) Erre mondta h o sosem veszekszik amiért írogat nekem a volt férjem es fogta es összetörte a telefonomat. Azt is mondta, hogy ha elkoltozok bírósághoz fog fordulni, hogy kötelezzenek rá h elvetessem a gyereket mert ha haza megyek ott a volt ferjemtol veszélyben érzi. Nem tudom ilyet tehet e , de ez a kijelentés engem teljesen padlóra küldött.

A lényeg h utána bocsánatot kert, össze szedte a telefont es kapok egy újat . A volt férjem soha nem kert a 10 év alatt bocsánatot es végül is nem ütött meg a párom, de ezeket után nem tudom hogyan tovább. Börtönben érzem magam, muszáj maradnom a gyerek miatt, es utána is ha elkoltoznek akkor is a gyerek csak vele maradhat azt mondta. A legrosszabb az egészben hogy nagyon szeretem es nem szeretnem elhagyni, csak azt szerettem volna, hogy ha komolyan gondoljuk mind a ketten akkor a baba születése elott kössük össze ilyen Forman is az életünket,

2020. jún. 26. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

Mindig leírom, de mindig lepontoznak, és anyáznak.

Mikor? Mikor sikerül a nőknek a pont agyukkal felfogni, hogy a férfiak 99%-a sosem akar gyereket?

És mikor fogják fel a nők, hogy a nő számára a legjobb opció az, ha SZERETŐ lesz?

Mellesleg kérdező, az miért van, hogy mind a 2 kanid ütne? Te nem vagy hibás...véletlenül?

2020. jún. 26. 16:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Egy évi jártunk orvoshoz, hogy lehessen babank. Nagyon szeretett volna o is . Az esküvőt pedig semmi pénz. Csak városháza es kész, nem kell ide millió meg puccparade....

Egyébként 53 kg vagyok, mar ne is haragudj, egyedul a hasam nagy de egyebkent jó alakok van es imádja, hogy nőtt a hasam es a mellem.

Egyebkent mar van gyereke es az anyagi része nem aggasztja.

2020. jún. 26. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Ismerjük a sztoridat kérdező és szerintem megérdemelted ezt a sok hiszti után.

10 éves bántalmazó kapcsolatból kijöttél és ahelyett, hohy rendbeszedted volna magad, endometriózisra meg korai meddőségre hivatkozva azonnal felcsináltattad magad a következő útba jövő pasival. Ha jól emlékszem 9 hónap ismeretség után lettél terhes mert jajj de sürgős miközben az exed az ajtótokban nekiállt balhézni a kidobó haverjaival. Mindeközben már a terhesség alatt agyon szekálod szegény pasit, hogy neked most azonnal esküvő kell. Nem vagytok 2 éve sem együtt, de te már belehajszoltad őt a gyerekbe meg most az esküvőbe is bele akarod. 10 évet elb*sztál az életedből és ezt most azonnal akarod behajtani az új pasin. Teljesen megértem, hogy kiakadt és azt is megértettem volna, ha ő is megüt. Ekkora hisztis követelőző nővel csoda, ha már ennyi ideig bírta és belement a gyerektémába is. Sürgősen keress fel egy pszichológust, mert úgy látzsik sikerült egy normális, türelmes pasit kapnod, akit pikk pakk 2 év alatt kikészítesz. Nem kellett volna azonnal egy másik kapcsolatba szaladnod...

2020. jún. 26. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek közeledése miatt kerested a biztonságot, de ezt túl erőszakosan tetted. Elrontottad.

Ennek van előnye is: rájöttél, hogy milyen ez az ember, amikor áttolod a határon. A helyedben erősen elgondolkoznék a folytatáson.

A gyerek elvetetésére nem kényszeríthet.

2020. jún. 26. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már volt egyszer, akkor egy kicsit másképp írtad le ezt az egészet, akkor azt írtad, hogy az bizonytalanította el a párodat, hogy odament az exed a házhoz zaklatni titeket. És mivel írtad, hogy 1 évig jártatok orvoshoz, hogy legyen babád, mert utána már nem lehet,mert műtenek, szóval szerintem ugyanaz a kérdező vagy.

De nem értem még mindig, hogy mégis mit csinálj, ha nem működik vele sem akkor felkeresel egy ügyvédet, hogy megteheti e ezt veled, és ügyvéd segítségével otthagyod ha rettegsz hogy ő is majd bántalmaz és az exed ellen meg távoltartásit kérsz.

2020. jún. 26. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

De jó hogy itt mindenki jobban ismeri a kérdezőt a paliját az exét mindenkinél jobban. Az a legszebb amikor valaki még oda is dörgöli hogy ő még sosem járt így.

Igazából a kioktatás nem segítség. Itt többen azt írták, hogy "felcsináltatta magát azért utálja a barátja", közben kiderül, hogy egy évig jártak beültetésre.

Az a rosszindulat, és a feltételezéshegyek ami itt megy gyomorforgató. Valakinek csak ez jutott, belerugni egy földönfekvőbe. Annyira tipikus mentalitás. :))

2020. jún. 26. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Vetesd el a gyereket, és menekülj. Új lakás, új telószám, stb.

Ezen felül kezdj el azon gondolkozni, hogy miért jársz újra és újra agresszív emberekkel.

2020. jún. 26. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már az előző kérdésednél leírtam, hogy egy bántalmazó kapcsolatból menekültél egy másik bántalmazóba. Pszichológushoz kellett volna menned helyette. Ne az esküvőt hajszold, hanem menekülj még a szülés előtt! Jól le is pontoztak, lesz.rom, ha most is le fognak, akkor is ezt gondolom. (Egyébként teljesen fölösleges kérdezni, ha nem érdekelnek a válaszok. Ott is kaptál jó tanácsokat a sok b.nkózás mellett.)
2020. jún. 27. 00:52
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
A bíróság nem kötelezhet, hogy elvetess egy gyereket, de mégis miért kell bevállalni ilyen kapcsolatra? És mindig jön a siránkozás, hogy jaj, előtte nem volt ilyen, dehogynem, csak észre kellett volna venni. A barátnőmet is megütötte a férje, de szült azért gyereket, utána elverte, de vele maradt, majd mikor szinte pépé verte a fejét, akkor hazaköltözött külföldről tőle, de még mindig tőle függ anyagilag. Szerencsétlen gyereket sajnálom ilyenkor, már most lelkibeteg.
2020. jún. 27. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!