Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy világ dőlt össze bennem, nem tudom mihez kezdjek.?
10 év után váltam el a ferjemtol. Bár nagyon szerettem az utolsó percig, mar nem mertem vele maradni. Az elején egy hirtelen felindulásból adott pofonnal indult minden majd mikor ennek semmi következményét nem látta egyre gyakrabban, egyre "kevesebbért" es egyre többet kaptam. A végen mar azért is járt a pofon ha nem jól állt a hajam vagy éppen mert csúnya vagyok, mert fáradtan értem haza a munkából. El váltunk. Az sem volt zökkenőmentes es nem mondom, hogy nem tort össze jó nehány dolog.
Ezek után megismerkedtem a jelenlegi párommal. O volt a tökéletes számomra. Mindenben egyezzünk es mindennel jobban szeretem es o is a tenyéren hordozott engem. Szépen ment minden a maga útján, össze költözés, lakás vásárlás es gyerek. Meg terhes vagyok.
Azonban mostanában valami megváltozott. A párom mar nem szeret úgy mint az elején. Nagyon szeret,de annyira mar nem h úgy tudjon feleségül venni, hogy ne bánja meg biztosra így az esküvőt tolja, pedig én mar nagyon szeretnem ha a baba úgy születne meg, hogy házasok vagyunk.
Tényleg mindent megtesz értem es a babaert. Aláírom. Viszont a minap ezen össze vesztünk es mondtam h ha nem hazasodunk össze akkor én inkább haza költözöm. Mindennel jobban szeretem, de ha neki nem megy az esküvő akkor úgy érzem, hogy nem szeret annyira mint én öt es nem akarok éveket várni a semmire, amíg esetleg jön egy jobb.
Nos ezen rettenetesen össze vesztünk, bár én érvelni es vitatkozni akartam nem pedig veszekedni, neki elpattant valami es teljesen megváltozott. Úgy kezdett viselkedni mint az exem akitől ilyenkor rettegtem viszont tőle nem tudtam mire szamitsak. Teljesen ki készült , odajött az arcomtol fel centire es azt mondta, hogy ha nem fogom be megut. Láttam rajta, hogy egyáltalán nem viccel viszont én csak szerettem volna elmondani amit gondolok. Felpannatant majd magát kezdte ütni. A fejet csapkodta, a szekrényt, folyt a szájából a nyal nagyon durván es attól kezdtem felni, hogy valami kart tesz magába. Szoba került előtte az exe es erre o is felhozta h nekem is ír az enyém ( mindkét irányba össze köt meg engem is es a páromat az is az exevel nehány dolog amit le kell zárni. Vagyon megosztás ) Erre mondta h o sosem veszekszik amiért írogat nekem a volt férjem es fogta es összetörte a telefonomat. Azt is mondta, hogy ha elkoltozok bírósághoz fog fordulni, hogy kötelezzenek rá h elvetessem a gyereket mert ha haza megyek ott a volt ferjemtol veszélyben érzi. Nem tudom ilyet tehet e , de ez a kijelentés engem teljesen padlóra küldött.
A lényeg h utána bocsánatot kert, össze szedte a telefont es kapok egy újat . A volt férjem soha nem kert a 10 év alatt bocsánatot es végül is nem ütött meg a párom, de ezeket után nem tudom hogyan tovább. Börtönben érzem magam, muszáj maradnom a gyerek miatt, es utána is ha elkoltoznek akkor is a gyerek csak vele maradhat azt mondta. A legrosszabb az egészben hogy nagyon szeretem es nem szeretnem elhagyni, csak azt szerettem volna, hogy ha komolyan gondoljuk mind a ketten akkor a baba születése elott kössük össze ilyen Forman is az életünket,
Te mit tettél, hogy a dolgok idáig fajultak. Ne azt írd oldalakon át, hogy a párod mit tett, hanem te mit tettél? az együttélés alatt, hogy ez a férfi függetlenül attól, hogy gyermeketek lesz, egyszerűen hátrál tőled, de nem ám kicsit.
A te valódi saradat írd le, ha egy valóban helyén való tanácsot akarsz.
Az ilyen sztorikbol latszik, hogy ezek a ferfiak nem agresszivek lesznek, hanem eleve agresszivak. Es erre igeny is van sajnos.
Csak a gyereket sajnalom a sztoribol.
Lehet te minden férfit kikészítesz hisztiddel...még egy papot is baltás terroristává beszélnél:))
Komolyabban:
Persze, hogy megváltozott hozzáállása hozzád, hiszen 2x-es a súlyod s alakod is szinte, te meg szekálod egy olyan dologgal, amitől frászt kap bizonyára.
A gyerek egy halom lóvé lesz, 18 évnyi tetemes kiadás, belegondoltál, tudod?
A doki lehúz 200e-rel, a kis kezelések, meg a tartozékok szülés alatt-után gyereknek meg neked...stb, tudnod kell.
Egy esküvő meg milkókba is kerül...huhu:)
Na, teljesen érthető, hogy kiakad...
De miért lettél terhes házasság előtt, ha te házasságra vágysz? Miért nem védekeztél? És egyáltalán, miért akarod te megint lekötni magad egy házasságba, elsőre mi nem volt világos? Mármint ne érts félre, nem a házasság intézményével van a baj, hanem az okkal, hogy miért házasodsz és a kapcsolatok minőségével.
A válásod után pszichológus kellett volna és nem új kapcsolat. Nem szedted rendbe magad. Ha egy ember kedves és nyugodt, akkor abból ezt nem lehet előhozni egy közösen akart gyerekkel. Nem akarta, igaz? Valódi önsorsrontó vagy. Sajnállak,de csak annyit tudok mondani, hogy ne is menj hozzá. Irány a pszichológus.
Mert akivel felcsináltatják magukat, aztán beintenek nekik ezzel kihúzva alóluk a talajt, azok agresszívek szoktak lenni. Nem kell ezen nagyon meglepődni.
Egyest meg nem kell lepontozni, olyan azért baromi ritkán van, hogy megyek az utcán, meglátok egy glóriás szentet, az én személyes őrangyalom, aztán késztetést érzek a belét kitaposni. Kellene előzményeket írni vagy a teljes sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!