Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ilyen esetben tenni? Ti hogyan és mennyi idő után költöztetek össze? Kort, nemet is írjatok! 21/L
A barátommal 3,5 éve vagyunk együtt.
Sajnos elég messze élünk egymástól,80km-re.Az utóbbi időben tervezgettük,hogy összeköltözünk.Leet is volna rá mód,de v.mi közbeszólt így nem lett belőle semmi.
Én hozzájuk nem akarok semmiképp költözni,csakis vele egy lakásban,és nem a család többi tagjával.
Anyagi helyzetben ők sokkal jobban állnak mint az én szüleim.Modhatni,hogy milliomosok.
Ott a faluban van egy ház ami eladó,és a párom azt mondta hogy a szülei azt akarják megvenni.De nem tudom,hogy mikor.Minnél előbb szeretnék vele összeköltözni.
Albérletbe nem mehetünk.
Pár dolog akadályoz minket ebben.Pl: a párom otthon dolgozik,mezőgazdasággal foglalkoznak,több 100 hektár földjük van,és rengeteg szarvasmarha.Ezekkel foglalkozniuk kell.
Én 21 évesen és kb 1 hónap után költöztem össze a barátommal, mert ő külön élt egy lakásban, tehát minden adott volt. Nem összeköltözésnek indult kifejezetten, csak sokat voltam ott, mivel nyár volt, és messze laktunk, és akkor eldöntöttük nyár végén, hogy akkor ez már így marad.
4 évig voltunk együtt, de persze ennek már semmi köze az összeköltözéshez... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!