Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, szakítás vagy kűzdjek tovább?
Szia!
Én is távkapcsolatban élek már lassan fél éve, és tudom, milyen nehéz neked :( És bevallom őszintén, én csodálom, hogy egy évig kibírtad nélküle, nagyon erős lehet a kötelék, ha még a sok "vihar" ellenére is meg vagytok még. Figyelj,én csak annyit tudok mondani neked, hogy amikor úgy adódik, ülj le vele beszélni, beszélj neki arról, hogyan érzed magad ebben a kapcsolatban és arról, amilyen kételyeid, gondolataid vannak, és próbáljatok valami megoldást találni. Távkapcsolatban ez különösen fontos, hiszen marha érzékeny kapcsolati forma ez. Illetve, ha élőben jól meg vagytok, és 1-2 év, mire össze tudnátok költözni, én nem adnám fel, próbálnám valahogy megoldani, kitalálni valamit, hiszen végre összeköltözhettek, még ha 1-2 év múlva is! Ha szeretitek egymást, tartsatok össze, és küzdjétek le a sok problémát, együtt, közösen :) Próbáljátok meglátni azokat a dolgokat a másikban, amiért beleszerettetek egymásba, emlékeztessétek magatokat arra, hogy ti szeretitek egymást, és nem véletlenül mondtátok akkor, hogy kibírjátok. Tartsatok ki, beszélgessetek ezekről sokat, és neked pedig sok türelmet és kitartást! Remélem hamarosan jobbra fordul nálatok minden, én hiszek bennetek :)
Minden jót :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!