Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem ír és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem ír és rosszul esik? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedek egy pasival, mindketten 30 évesek vagyunk. Nagyon jól indult a az egész, eleinte el se akartam menni vele randizni, de tetszett a kitartása, így végül belementem. Sokat találkoztunk, órákig beszélgettünk telefonon, folyton bókol nekem, azt mondja sokat gondol rám, hiányzok ha nem vagyok vele, stb. Elkezdtem én is érezni iránta valamit és elkezdtem megnyílni neki, hogy fontos lett nekem, stb. Erre fel úgy volt, hogy ma összefutunk, mert ment kondizni és hazafele majd beugrik egy csókra, mert egyébként is útba esik a lakásom. Erre fel semmi. Láttam, hogy fent volt messengeren, de nem írt, nem is hívott, én pedig itt vártam, hiába... Ez annyira rosszul esett, hogy kijött rajtam a sírás... Elég sokat csalódtam már a pasikban, azt hittem, hogy ő végre normális, erre... Nem tudom mit gondoljak... Vagy én reagálom túl? Mit tegyek ebben a helyzetben?
2020. jún. 23. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, úgy többet fogsz tudni.
2020. jún. 23. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha megkérdezed, mert lehet, hogy közbe jött valami fontos. Ha eddig mindig keresett akkor valószínűleg nem arról van szó, hogy hirtelen már nem érdekled.
2020. jún. 24. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:

"azt hittem, hogy ő végre normális"

Tévedtél.

2020. jún. 24. 02:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl, nekem is fájt volna. Ráhangolódtál érzelmileg, vártad.

Ha magától nem jelentkezik, kérdezd meg, hogy történt e valami megmagyarázható dolog.

2020. jún. 24. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:

ccc.... legyél olyan mint a többi, mind1 ki az, csak "jó legyen", a személy nem számít. Keress mást, kérj útmutatást itt az oldalon h kell leszrni az embereket.

Viccet félretéve, túl magasra tetted a lécet, csak másodlagos vagy számára.

2020. jún. 24. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl. Viszont ne támadj! KEDVESEN érdeklődd meg, hogy mi a helyzet? Lehet, hogy tényleg csak közbejött valami fontos, és nincs semmi.
2020. jún. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!