Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti ha közösen bandázto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti ha közösen bandáztok, szoktatok beszélni a kapcsolataikról?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy amelyikőtöknek van valakije, szoktatok mesélni, vagy tanácsot kérni valamiben, pl. közös kajálás vagy sörözés alatt?

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2020. jún. 23. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán, nővel kapcsolatos dolgokban tényeket közlünk, tanácsot kérni senki sem fog a másiktól...
2020. jún. 23. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, én lehet kisebbségben leszek, de én úgy gondolom senkinek nincs köze ahhoz, hogy van-e csajom vagy nincs és mi hogy van vele. Utálom a "van barátnőd?", "nem csajozol?", "mi van a csajokkal?" típusú kérdéseket.

Maximum a családtagjaimmal beszélnék erről, de ott is csak nagyvonalakban. Ellenben ha tőlem kérnek tanácsot, nagyon szívesen segítek. 30f

2020. jún. 23. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak ezt nagyon ritkán beszélik ki egymás közt, ez női szokás. Általában ilyen szinten megy a dolog, hogy "elvagytok? El! Az oké" és téma váltás. Vagy "El vagytok? Nem! Az szar ügy vagy az gáz" kb. ennyi. nagyon-nagyon bíznia kell egymásban két férfinek, hogy őszintén beszélni merjenek erről egymásnak.
2020. jún. 23. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha lenne haveri köröm, akkor se lenne semmi közük a magánéletemhez.

talán ezért nincsenek barátaim.

2020. jún. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!