Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg érthetetlenül fogalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg érthetetlenül fogalmaztam??

Figyelt kérdés
Megkértem a páromat, hogy vegyen 3 db kartonpapírt, mert en estig dolgozom és nem érek oda. A papírboltból fölhív, hogy 3 vastagság van, melyik legyen. Gondoltam magamban én innen honnan tudjam... az mondja az egyik ilyen vékonyabb, a másik vastagabb és van egy nagyon vastag... mondom tényleg??? Most aztán nagyon jól elmagyarázta. Itt már ideges voltam, mondtam neki akkor hozzon mindegyikből, és leraktam mert jöttek vendégek. Erre fel vett mindegyikből 1 db-ot, így értette a 3 db-ot. Hát mondom nem igaz, hogy ennyit nem lehet rábízni. Úgy gondoltam, hogy akkor mindegyikből hozzon 3 db-ot, de szerinte én nem fogalmaztam elég egyértelműen. Tényleg ennyire érthetetlen volt a kérésem? Vagy ő ennyire értetlen?

2020. jún. 23. 15:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

De az ágyban a teljesítő képessége is ezután változott meg? Vagy az mindig ilyen volt?

Úgy látom inkább emiatt haragszol rá, és ezt vezeted le minden aprosagon, szegény meg nem érti mi a baj

2020. jún. 23. 15:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a fő baj, hogy értetlen, hanem hogy nem is kéne együtt lennetek már. Elviselni sem tudod, nekem is volt ilyen, de mikor rádöbbentem, hogy felőlem levegőt vehet az is idegesíteni fog, szakítottam.

Szex is rossz, szerencsétlenkedik, már nem is szereted, nincs ennek így értelme. Neked is és neki is jobb lesz. Mindketten találhattok megfelelő embert magatoknak.

2020. jún. 23. 15:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt nem a papírral vannak gondok. Úgyhogy igen, érthetetlenül fogalmaztál, mert nem azt mondtad meg neki, hogy bajod van vele szexuálisan, hanem leb.sztad egy kreált probléma miatt.
2020. jún. 23. 15:52
 14/25 anonim ***** válasza:
98%

Igen, félreértheto voltál és még hülye is. Magad sem tudod mit akarsz, de a másik döntsön.

Amúgy ha még lmondod mire kell, az eladó tud tanácsot adni, te szerencsecsomag. Tuti nem tennék neked ezek után semmilyen szívességet.

2020. jún. 23. 15:55
 15/25 A kérdező kommentje:
De szeretem, épp ez az. Az agyban kb. Egy fél éve kezdett romlani, miután elvesztette a munkáját, és 3 hónapig nem sikerült elhelyezkednie. Addig az en fizetésemből éltünk, igaz kicsit szűkösen, de az engem nem zavart, mondtam hogy majd megoldjuk. Akkor sok veszekedés volt, mert nehezen viselte a munkanélküliséget és türelmetlenebb volt, nem lehetett vele beszélni stb. Nem akartam még azzal is megbántani, hogy az ágyban is rossz.... aztán végre talált munkát és helyrejött minden, kivéve ezt. És nem tudom hogy mondjam neki úgy hogy ne bántsam meg.
2020. jún. 23. 15:57
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, most bezzeg figyelsz a lelkére, hogy ne bántsd meg, de egy kartonpapír miatt leordítod szegényt. Tegyél már rendet fejben.
2020. jún. 23. 16:01
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te lelkileg kasztrálod őt. Ennek eredményeként, már egy nyavalyás kartont sem mer megvenni, mert úgyis jól lebacod mindenért IS.

Szakítsatok, mert így csak szenvedtek egymás mellett.

2020. jún. 23. 16:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Te is jól tudod hogy nem a karton itt a gond, ahogy az a válaszaidból is látszik: sokkal mélyebb problémák vannak itt. Ezeket kéne megbeszélni vele és dolgozni rajtuk, nem - ahogy más már írta - kreált hülyeségeken idegeskedni. A feszültség forrásával kell kezdened valamit, megbeszélni vele ami nem működik (vagy lezárni ha nincs más út).
2020. jún. 23. 16:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Bármi is a probléma köztetek, bunkó vagy, ezen nincs mit szépíteni.

Szívességet tesz neked, nem először, te meg azért is leteremted, ha kérdezni mer, meg azért is, ha rosszat vesz, mert nem voltál egyértelmű. A többit hagyjuk is, a szeretetnek/szerelemnek csíráját sem érzem abban, ahogyan írsz róla.

2020. jún. 23. 16:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szereted és csak üvöltözni tudsz vele akkor miért nem hagyod el? Undorító a stílusod, pedig szegény srác csak segíteni akart, nem csodálom ha szex közben is stresszben van miattad.
2020. jún. 23. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!