Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy egyik nap szeret a másik nap nem?
Minden oké volt eddig 1 éve vagyunk együtt, ebből 5 hónapja együtt élünk, nem nagyon veszekedtünk, egy két csipkelődés de semmi más, láttam rajta és a környezete is, hogy nagyon szerelmes, megvolt a kémia és minden, a szeme csillogott mikor rám nézett.
Összekaptunk a napokban, és azt mondta nem tudja kezelni a konfliktusokat, nem tudja mit kell tenni, hogy kell megoldani stb, próbáltam békülni, de falakba ütköztem, hagytam egy napig lecsillapodni és újra odamentem megbeszélni, azt mondta Ő ezt már nem akarja megbeszélni, szerinte hisztis vagyok, bocsánatot kértem, de azt mondta ez nem megy tovább... megkérdeztem legyen vége, költözzek el? nem válaszolt csak nézett előre és babrálta a kezét.
Nem értem... előtte egy napja még tervezett vele... ma meg..
Létezik ilyen?
(Nincs senkije az biztos)
Én sem értem. Ez volt az első összetűzésetek és ő képtelen konfliktust elviselni?
Ha ez így van, akkor ez az ő baja. Gyerek még ágyban.
Éjjel nappal dolgozik és nagyon ingerűit volt, én hülyén válaszoltam valamire vissza nem emlékszem már, és megsértődött...
Semmi egetverő, mostanában ingerűltebbek voltunk mindketten!
Igen van ilyen ezek szerint nem vagyok egyedül.Nálunk lassan egy hónapja és borzalmas érzés így élni.Egyik nap jobb és kedvesebb a másik nap elutasító és mond valami olyat amivel elveszi a maradék életkedvemet is.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!