Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a pasiktól, ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a pasiktól, ezt hogy győzhetem le?

Figyelt kérdés

Megpróbálom nagyon röviden összefoglalni: Jelenleg 21 éves vagyok és félek a pasiktól. Régebben ugyanis elég sokat bántottak, mert elég csúnyácska voltam (nekem jöttek, folyton beszóltak, volt olyan is, hogy egy csapat fiú leköpött). Olyan is volt, hogy egy osztálykiránduláson az egyik fiú osztálytársam molesztált. Azóta eltelt jópár év, külsőre teljesen megváltoztam, sok bókot is kapok. De még mindig nem volt párkapcsolatom, csak a csókig jutottam el, mert félek tőlük, nem tudok bennük megbízni. Ha egy pasi elkezd nekem udvarolni, akkor hiába döntöm el magamban, hogy na akkor most megpróbálok mindent, mindig van valami, ami miatt idő előtt lelépek. Most is írt nekem egy srác facebook-on, 5 napig folyamatosan levelezgettünk, és most már 3 napja, hogy nem válaszoltam neki, mert félek.

Mit csináljak?

2010. aug. 1. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne félj, próbálj erőt venni magadon! Ha egy fiú udvarol, akkor miért félsz? Nem azért udvarol, hogy bántson. Tessék bátornak lenni!

Sok szerencsét és sok sikert! :)

2010. aug. 1. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ennyi erővel ne kezdj kapcsolatba mert 50% hogy szakítani fogtok. Ez még nem átverés. Vagy működik majd vagy nem. Nem hiszem, hogy valaki leállna veled csak azért, hogy átverjen. Az viszont benne van a pakliban hogy akár 1 hét után rájön, hogy nem te vagy az esete. De ez mindenkivel így van.
2010. aug. 1. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nos erre a legjobb módszer, a pszichológiának van rá egy szakkifejezése de nem jut eszembe. Az a lényeg valamilyen fóbiát úgy küzdesz le, hogy minnél többet tartózkodsz annak a valami közelében pl pók amíg már nem vált ki semmit megszokod. Aztán következő lépés már megérinted, mindaddig amíg semmi nincs és így tovább. Hasonlót javaslok, szépen fokozatosan közelíts a férfiak felé. Először csak barátokat szerezz, akikkel tényleg csak barátkozni akarsz, vagy ha van kiszemelted megmondod mi a helyzet és közlöd, hogy sok türelemre lesz szüksége. Ezt tanácsolom.
2010. aug. 1. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Legyél leszbikus.
2010. aug. 1. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:
ha gondolod, irj privit, és beszélgethetünk. (rendes srác vagyok. 19)
2010. aug. 1. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!