Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem nem tart igazi nőnek a párom vagy mi ez az egész?
"Azt mondta, azt írta neki, hogy számára ilyen egy igazi nő. "
Ès szerinted a fèrfiaknak minden szavát 100%-ig el kell hinni? Mármint amiket így udvarlás gyanánt kiejt? Azèrt írta, mert össze akart vele jönni, a nők meg szeretnék ilyeneket hallani illetve olvasni. Ennyi az egèsz.
Nyílván tetszett neki a csaj, annak ellenère, hogy más mint te, de ennyire nem kell ezt szó szerint venni.
Veled van, tèged szeret, jól megvagytok, ez a lènyeg. Azon, hogy más csajoknak miket búgott, hogy megkapja, nem kell lovagolni.
Én is azt mondom, hogy a nagymellű nőket szeretem
Egy ilyen volt az életemben.
A négy komoly szerelmem közül egynek volt olyan tenyér én elférős, a többieknek még kisebb.
Szóval ennyi ennek a jelentősége.
Elég baj, hogy nem lehet a pasik minden szavát elhinni. Ha bókol, akkor vagy gondolja komolyan vagy ne is szóljon semmit. Ezek után hogy lehetne elhinni bármilyen pozitív megjegyzést, kedvességet, lehet csak azért mondja, hogy jól érezzem magam?
Ha ezt mondta számára olyan az igazi nő, de attól még más típust is kedvelhet, nem jelenti, hogy nem szeret téged vagy nem tetszel neki. De az ideálja más, ezt el kell fogadni. Ez olyan, hogy mondja a pasi, hogy neki a nagy mell tetszik a legjobban a mellek közül, de aztán összejön egy kis mellű nővel. Nem jelenti azt, hogy a kis mell jobban tetszik neki, de az is tetszik neki. Ez azt jelenti, hogy ha egymás mellé teszel két mellet, a nagyot fogja választani, de ha egybe nézi az embert, nem egy tényező fog dönteni.
Veled van, nem pedig egy olyan kaliberű nővel, mint a barátnőd. Ezek után mi a kérdés?
Az emberek sok esetben azt mondják, amit a másik szívesen hallana. Úgyhogy feleslegesen ne agyalj és gyárts elméleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!