Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha? félárva lennél, s kapnál árvaellátást ha felmondasz a munkahelyeden s egyetemre mész, kb. annyit mint addig a fizetésed volt, de a barátnőd azt mondaná, ne menj egyetemre, mert akkor addig nem lesz pénz. Beavatnád, vagy emiatt inkább

"mert utalás előtt is valaki más fogja kiszámolni, nem én. miért kéne nekem leellenőrizni egy hozzáértő számításait? talán több vagy kevesebb lesz attól ha kételkedek abban akinek ez a munkája s jobban ért hozzá, mint én? "
Tudsz mèg egyèb ilyen nagyèrdemű magyarázkodást is kiprèselni magadból? Remèlem nem, már így is szánalom az egèsz.

A fiam árvaellátást kapott és nappali tagozaton tanult BsC-MSc-n, 25 éves koráig kapta az árvaellátást.Volt Neki tanulmányi ösztöndíja, és mellékesen egy kis + jövedelme. És volt barátnője, végig ugyanaz.-..aki szintén tanult.
Amíg tanultak nem költöztek össze, koleszosak voltak, és nagyobb nyaralást/kiadást se terveztek be. Mindketten tudomásul vették,hogy mennyit költhetnek, és elfogadták így. Mára már végeztek, dolgoztak, összeköltöztek.
Kérdező, célszerű Neked is olyan barátnőt keresni aki szintén tanul,és hasonlóan látja a világot mint Te.

Én nem a képzettség fontossága miatt írtam, a hasonló élethelyzet az, ami a javadra szolgálhat.
Ha olyan lánnyal ismerkedsz aki tanul nagyobb az esélyed arra,hogy nincs anyagi elvárása. Aki már dolgozik, keres, jobban elvárja Tőled is azt,hogy esetleg finanszírozd a találkozók kiadásait. És Te is kellemetlenül érezheted magad egy jólkereső lány mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!