Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet tanulni felnőttként a ház körüli dolgokban?Lehet fejleszteni valakinek a gyakorlati érzékét?27/N
Mutasd meg neki, hogy mit hogyan kell csinálni. Pl mosás előtt a ruha válogatás, melyiket hány fokon, milyen programon, hova kell önteni a mososzert, öblítőt. Akár egy táblázatot is csinalhatsz erről.
A többi tevékenységnél szintén.
Ebben igazából az a jó, hogy úgy tudod formálni, ahogy neked jó és ugyanúgy fogja csinálni a dolgokat. Nem kell 2x nekiesni valaminek, mert nem úgy csinálja meg, ahogy kéne
totálisan fejleszthető, nekem is ilyen típus volt a párom. pár éve lakunk együtt, az elején hülyét kaptam, hogy magától nem végez el semmilyen házimunkát, csak ha megkérem, azt is nyögvenyelősen és nagyon bengán.
ő is egyetértett vele, hogy ketten lakunk a lakásban, mindenkinek ki kell vennie a részét a házimunkából, mivel nem HTB vagyok. szóval az fontos, hogy a szándék meglegyen.
cseszegtetni nem érdemes túl sokat, inkàbb dícsérni és ne vedd ki a kezéből a munkát még akkor se, ha tudod, hogy te 10x olyan gyorsan és szebben meg tudnád csinálni. ne oktasd ki, azzal elveszed tőle a kedvét.
nekünk segített, hogy írtam beosztást a házimunkákról, amikor nagyon reménytelennek éreztem a helyzetet, egy ideig csináltuk csak, de segített belejönnie. meg most sem tökéletes a helyzet, de sokkal jobb, mint az elején és tényleg ő is igyekszik.
szerintem nála szülei nagyon elrontották, hogy nem fogták be soha semmire, nagyon max a szobáját kellett kiporszívóznia néhanapján. emelett az a típus, aki szuperül elvan a saját fejében, saját világában és alapesetben nem jutnak eszébe, fel se tűnnek neki ezek a hétköznapi teendők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!