Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fejleszteni azt, ha mindketten az átlagnál nehezebben mutatjuk ki az érzelmeinket?
Jelöljetek ki rá rendszeresen egy időpontot, amikor kölcsönösen udvaroltok egymásnak.
Egyébként csak akart kérdése. Nem kerül semmibe kedveset, szépet mondani, főleg ha úgy is érzed!
Ez nem hiányosság, vagy gyengeség. Ez egy alkati adottság. Ugye, mennyivel másképp fest, ha néhány szót kicserélsz?
Olvassátok együtt Az egymásra hangolva című könyvet.
Én azt nem értem, hogy ha mindketten ilyenek vagytok, akkor hogy okoz ez problémát? Pont hogy mindent magából indul ki, akkor nem értem miért igénylitek, mert ha mindketten tudjátok, hogy imádjátok egymást, csak nem vagytok azok az emberek akik ennek rendszeresen hangot tudtok adni, akkor mi a gond? Akkor pont hogy mind a ketten tudjátok a másikról, szavak nélkül is, hogy hogy érez.
Ezt is érdemes lenne így megbeszélni.
Egyébként gátlás oldást ha akartok, akkor meg azt javaslom, hogy bármilyen nehéz is vagy úgy gondoljátok fejben, hogy ez most hogy fog hangzani? Akkor is MONDD KI! Mit veszíthettek? Ezt így tartsátok eszetekben, több érzés fog kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!