Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a barátomnak a féléves fordulónkra?

Figyelt kérdés

Már sok oldalon nézelődtem, itt is olvasgattam az ilyen kérdésekre a válaszokat, de nem találok tökéletes ajándékot.:( Ajánlották a plüssmackót, de szerintem az valahogy nem fiúnak való. Gondoltam rá, hogy elmehetnénk egy hotelbe arra a hétvégére kettesben, de nem telik rá.:S Még csak fél évesek leszünk, de már most kifogytam az ajándékötletekből. Létszi adjatok párat, köszi.

17/L (Ő 18/F)

2010. aug. 1. 00:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nos ,nekem pont ugyanez a problémám. Párommal félévesek vagyunk (én 18/F ő meg 17/L) szóval ,tudom miről van szó. Ötletem nekem sincs, ő valami romantikusat szeretne, én meg annyira vagyok romantikus, mint egy darab beton. A legrosszabb a dologban, hogy pont akkor jön meg neki, szóval ez a remekül hangzó sátrazás sem működne, viszont szerintem főzz neki valami finomat ( ha tudsz) minden srác értékeli azt, és a hasunkon kerestül vezet a szívünkhöz az út. Én tehetségesebb vagyok rajzolásban és írásban, szóval lerajzoltam magunkat, és írok egy kis versikét. Szerinte(tetek) / d ez "romantikus" ? :)
2010. aug. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!