Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális?(rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?(rövid kérdés hosszú magyarázat)

Figyelt kérdés

Hali.Párommal külön kasszán vagyunk. Én itthon vagyok a gyerekkel. Nála van a pénz,havi 1x bevásárolunk. Ő csak néha ad kajára pénzt nekem ha előtte szólok hogy fogy ez-az a konyhán De viszont szükségem lenne pár darab cuccra amitől kicsit nőisebbnek érzem magam.. például egy melltartóm van összvissz amit már hátul megcsomóztam hogy feszesebb legyen,sokszor vizesen veszem fel mert nincs váltó.. nyári ruháim abszolút nincsenek,1-2 ütöttkopott felsőm meg lyukas, leszakadt nadrágjaim. A hajam borzasztó állapotban van.. neki van egy rakás parfümje nekem egy sincs. Borzalmasan tramplinak érzem magam,sokszor sírhatnékom van.. de nem merek ezekre pénzt kérni tőle.. :( nem vagyok nagyra vágyó de úgy érzem ezek jól esnének...

20L

2020. jún. 18. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Bevételeid: Gyes + CsP. Tessék elkérni a pénzt és bevásárolnim 10 ezerből egy jobb féle kilós turiból egy egész ruhatárát össze lehet állítani. Olcsó, és márkás ruhákat is találhatsz ott, ha elég ügyes, szemfüles vagy.

És tisztázd vele a közös kassza fogalmát

2020. jún. 19. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!