Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változhat meg az a szemlélet hogy a férfinak magasabbnak kell lennie?
Semmitől. Van az, hogy a férfinak kell erőt sugárzónak tűnnie a kapcsolatban, és a külső szemlélő számára a magasság egyike a legfontosabb ilyennek.
Amúgy én magas vagyok, 196 cm és még 17 éves, úgyhogy sosem volt gondom a nálam magasabb lányokkal :)
Aki meg alacsony fiú, az kezdjen alacsony lányokkal. Az egyik barátom is alacsony (kb 165-170 cm) és ugyanúgy vannak barátnői, akik többnyire vele egy magasak, vagy nála alacsonyabbak.
van egy 185 centis barátnőm aki sosem lenne hajlandó alacsonyabb pasival járni. bár nem sokan kajtatnak érte.
ez a szemlélet szerintem mostanában nem nagyon fog változni... de sokan vannak, akiket nem zavar, akik megszólnak/beszólnak egy ilyen párt azok csak irigyek, mert egyedül vannak/nincs jó kapcsolatuk a partnerükkel. az ilyen véleményt le kell...
hát én aránylag magas vagyok (200cm) de nem tudnék magasabb lánnyal járni sértené az önbecsülésem
165-180 az oké de ha magasabb már ráz a kideg ha alacsonyabb akkor meg ráz a gyögyör XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!