Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne még így kedvetek odamenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne még így kedvetek odamenni a barátotokhoz?

Figyelt kérdés

Valamivel több, mint 2 éves kapcsolat. Nagyon közel lakunk egymáshoz, gyalog kb. 10 perc.

Azonban még tavaly történt, hogy a barátom elhívott magukhoz este, én meg mentem tök boldogan, az apja meg jött nekem nagyon bunkón, hogy ne menjek oda, jöjjön ő (barátom) hozzám...

Akkor azonnal elrohantam, mert nem akartam ott sírva fakadni. Egyébként is érzékeny vagyok a témára, ha érzem hogy valahol zavarok akkor nagyon kellemetlenül érzem magam és nyilván továbbállok... de ide meg a barátom hívott... az apja meg elküldött.

Egyébként nagyon odafigyeltem, nyilván külön szobában voltunk, nem hangoskodtam, a tv is halkan ment, sőt, wc-re se jártam ki, mert tudtam, hogy arra ő tuti felébred. Szóval abszolút tiszteletben tartottam, hogy nem vagyunk egyedül.

Azóta a házuk környékére se tettem a lábam. Ebből a szempontból mondjuk még a koronavírus jól is jött.. ugyanis a barátom nem érti hogy miért mondok mindig nemet, ha elhív... meg mindig mondogatja hogy majd megyek, csinálunk ezt meg azt, stb...

Pedig akkor iszonyúan összevesztünk amikor ez történt, szakítás szélére sodródtunk. Bár ott azonnal szembement az apjával, de azt nem érti meg hogy miért nem léptem túl rajta másnapra... hogy mennyire bántó volt nekem az egész.

Ti mennétek még ilyen helyzet után a barátotokhoz?

2020. jún. 16. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért nem kér após bocsánatot?
2020. jún. 17. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem mennék. Nyilván az apja most sem lázna szívesen. És ha a párod értetlenkedik, akkor mondd meg neki, hogy amiatt nem mész, ahigy az apja legutóbb viselkedett. Ha tovább értetlenkedik, akkor mondd meg, hogy fogyatékosokkal nem szívesen maradsz párkapcsolatban. Mit nem tud ezen megérteni? Az apja háza, az apja pedig egyértelműen a tudtodra adta, hogy ne menj oda. Most akkor ő mondhat bármit, nem az ő háza.
2020. jún. 17. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de azért (ha majd közös életetek lesz), te is hasonlóan szívesen lásd az apóst, erre majd emlékezzél.
2020. jún. 17. 17:29
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es kommentelő teljesen igazad van.

13, jó tipp, de nem tudom eljutunk-e addig 🤔 mindenesetre nem felejtek könnyen sőt! Úgyhogy ezt nem lesz nehéz betartani!

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. jún. 17. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha kétségeid vannak, nekem az jön le, hogy márpedig vannak, akkor már idejében le kell zárni a dolgot. Ne húzzátok egymás idejét.
2020. jún. 30. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!