Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadjátok el a Tetoválást?

Figyelt kérdés

Nem okoz furcsa, rossz érzést, ha a párotok teste vászonná változik, amin már örökké egy más által készített műalkotást láttok?

Nem hiányzik a párotok bőrének a természetes, érintetlen szépsége?

2020. jún. 16. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Én kifejezetten imádom a "haver által két sörért felvarrt" tetoválásokat, a horgonyt, az "ILDIKÓ" feliratú csöcsös nőt és társait :D Persze igénytelen, de nekem valahol van egy suttyó, proli bája. Kár, hogy manapság többnyire nyugdíjasokon látni ilyeneket.
2020. jún. 16. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
11-es persze van egy bája, ahogy egy sitten készült tetkónak is :D
2020. jún. 16. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, alapvetően annyira nem szeretem a tetoválásokat (nem olyan okok miatt, mint te, inkább esztétikailag nem tetszenek), úgyhogy elsősorban nem tetovált srácokat fogok megkeresni, de ha valakivel minden klappol, akkor el tudnék tekinteni tőle. (Mondjuk az is számít, milyen a tetoválás, és mekkora. Mert ha mondjuk ex neve van neki felvarrva, vagy valami ízléstelen cucc nagyban/látható helyen, az akkor is taszítana, ha esetleg szimpatikus.)
2020. jún. 17. 00:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha szép fehér bőre van és nőies akkor elfogadom. Ha agyon van szoláriumozva, kacsaszája van meg hasonlók akkor nem. Mint mindenhol máshol itt is az ízlés a kulcs.
2020. jún. 17. 05:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt-ott egy apró tetkó elmegy. De az egész hátát beborító posztert nem szeretnék nézegetni.
2020. jún. 17. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Én mikor még a volt barátommal együtt voltam csináltatott tetoválást. Én magam kísértem el. Egyáltalán nem zavart, én szeretem a tetoválásokat
2020. jún. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!