Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás ellenes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás ellenes vagyok, akivel randizok egy ideje pedig van?

Figyelt kérdés

2-3 hete randizok egy sráccal. Nagyon kedves és szimpatikus, mérnökként dolgozik, ertelmes. Viszont kiderült hogy 2 tetkó is van rajta. Nem kicsik és az egyik gusztustalan is (zombit abrazol) pólóban nem látszik egyik tetoválás sem. Nagyon hezitálok mi legyen mert egyébként kedvelem a srácot, de a tetoválásaival nem vagyok kibékülve.

Szereti a "sötét " temaju filmeket stb viszont egy életvidám srác, mosolyog, nem full feketebe jár...

Mennyire lehet megszokni ezt és az emberek előítéleteivel mit tudok kezdeni? Szüleim sem repesnek hogy egy ilyen stílusú emberrel randizok ugyanis könnyen megítélik ez alapján.

Ő 28 éves én 27.

2020. febr. 3. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Micsoda katasztrófa, hát ember az ilyen?

Ahelyett hogy örülnél hogy értelmes, dolgozik, nem drogozik, inkább ilyen ökörségeken gondolozol. Tényleg igaz hogy ha nincs semmi gond akkor csináltok magatoknak...

2020. febr. 3. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon kedves és szimpatikus, mérnökként dolgozik, ertelmes.

Ez így kevés. Ennyi erővel lehet akár egy Hannibal Lechter is, ő is rendkívül jómodorú és intelligens ember, ráadásul orvos, de nem biztos, hogy ő kell neked.

2020. febr. 3. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Lol ne randizz vele, tegy egy szivesseget az ertelmesebb lanyonak
2020. febr. 3. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Van itt meg egy tetko ellenes, szerintem keresd fel ot.

Szomoru hogy az nem zavar h milyen vallasi meggyozodese van, vagy h milyen nézeteket vall, vagy hogy akare kutyat. De az hogy tetko az mar igen. A mai felszinesseg vilagaban semmn se lepodik meg az ember. Sajnallak. Szerintem ez is egy bizonyos szinten utalat. Tetkos ember utalat. Pedig mennyire hiszek a generaciomba... Mi jobbak kene legyunk mint az elodeink akik ezeket sose ertettek es sose fogjak... :(

( Ezt ugy mondom h nincs tetkom es nem is hiszem hogy valaha csinaltatnek )

2020. febr. 3. 21:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, ellenzem a tetoválást, és nem tudom elképzelni mi oknál fogva varratna fel valaki magára egy zombi fejet meg egy terminator fejet... igen engem ez zavar. De ha ennyire felületes lennék, akkor nem járnék vele már 2 lassan 3 hete... minden másban egyezik a véleményünk így adtam neki esélyt.
2020. febr. 3. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

És ő tudja mit gondolsz?

Az ő érdekében kéne még most elhagyd.

2020. febr. 3. 22:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, nyiltan elmondtam mit gondolok es ertekeli hogy adok neki egy eselyt annak ellenere is hogy nekem ez nem annyira jon be...
2020. febr. 3. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legnagyobb baj az, hogy mások véleményére adsz: mit szólnak mások, mit szólnak a szüleid.

Őszintén, szerintem az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megpróbálod megérteni. Bár az én párom nem tetoválásellenes, de nem igazán értette az elején, miért vannak tetkóim, idegenkedett tőlük. De sokat beszélgettünk róluk, így nemcsak nekem adott esélyt, hanem a nézeteimnek, az életemnek egy nagyon fontos és meghatározó részének is.

A külvilággal meg neked kell megküzdeni. Ha úgy gondolod, a srác intelligens, jó társ, stb., előbb vagy utóbb a közvetlen környezeted is meg fogja szokni, ha szeretnek téged. A nem közvetlen környezet véleménye meg miért számítana?

2020. febr. 3. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elég kritikus tudok lenni, főleg belső elvárások és képességek terén, a tetkókat sem szeretem, de ha minden más stimmel, akkor nem foglalkoznék a tetkókkal.

28 évesen meg főleg nem a szüleimnek kell, hogy tetszen.

2020. febr. 3. 23:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várjuk a folytatást.
2020. febr. 4. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!