Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás ellenes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás ellenes vagyok, akivel randizok egy ideje pedig van?

Figyelt kérdés

2-3 hete randizok egy sráccal. Nagyon kedves és szimpatikus, mérnökként dolgozik, ertelmes. Viszont kiderült hogy 2 tetkó is van rajta. Nem kicsik és az egyik gusztustalan is (zombit abrazol) pólóban nem látszik egyik tetoválás sem. Nagyon hezitálok mi legyen mert egyébként kedvelem a srácot, de a tetoválásaival nem vagyok kibékülve.

Szereti a "sötét " temaju filmeket stb viszont egy életvidám srác, mosolyog, nem full feketebe jár...

Mennyire lehet megszokni ezt és az emberek előítéleteivel mit tudok kezdeni? Szüleim sem repesnek hogy egy ilyen stílusú emberrel randizok ugyanis könnyen megítélik ez alapján.

Ő 28 éves én 27.

2020. febr. 3. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De most erre mit lehet írni? 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ha ennyire nem tetszik, akkor ne járj vele többet. Ha el tudod fogadni, akkor meg ne foglalkozzak a tetoválásaival.

Milyen választ lehet ezen kívül adni?

Pl. A barátom nincs oda a tetoválásokért, de nem ellenzi. Amióta együtt vagyunk (8! éve) már tetováltattam egy párat magamra. Valamelyik pedig kifejezetten tetszik neki. Őt nem érdekli a külsőm annyira, hogy emiatt szakítson velem.

A kérdés, hogy téged érdekel-e. Ha ennyire normális pasi, az szerintem a mai világban ezerszer többet számít, mint két rohadt tetkó.

2020. febr. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!