Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ember, ha két nőt szeret egyszerre?
Figyelt kérdés
A.-val 2 éve ismerkedtem meg, összehaverkodtunk, majd randiztunk néhányat, de végül ő úgy döntött, nem akar tőlem többet barátságnál, így aztán el is távolodtunk egymástól, de azért valamilyen szinten tartottuk a kapcsolatot (bár személyesen alig találkoztunk), néhány hónappal később lett barátja is. Nehezen léptem túl rajta, mert eléggé beleestem, de fél évvel később megismertem E-t, akivel hamar összejöttem, és akivel azóta is szeretetteljes kapcsolatban élek. Nemrég azonban, majdnem 2 év után először olyan bulin voltam, ahol A. ott volt, de E. és A. pasija nem. Ösztönösen kerestük egymás társaságát, sokat beszélgettünk, nevettünk, táncoltunk is kicsit, végig éreztem valami vibrálást kettőnk közt, másnap iwiwről értesültem, hogy szakított a pasijával. A következő napokban sokat gondoltam rá, és hogy mi lett volna, ha két évvel ezelőtt összejövünk, stb. Néhány napja voltam vele közös összejövetelen megint, ha lehet, még erősebben vonzódtunk egymáshoz, hihetetlen gyorsasággal jöttek vissza a két évvel korábbi érzéseim, ha véletlenül egymáshoz értünk, háromszorosára nőtt a pulzusom, stb. Most itt vagyok kavargó fejjel, nem tudom, mit tegyek. Van egy minden téren jól működő kapcsolatom: szeretem E.-t, megértjük egymást, hasonló elveink, célkitűzéseink vannak és a szex is fantasztikus, de attól félek, újra beleszerettem A.-ba is. Sosem hittem el, hogy lehetséges, de mindkettejüket szeretem, sőt, megkockáztatom, mindkettejükbe szerelmes vagyok és ráadásul valószínűleg mindketten viszonozzák is az érzelmeimet. Mit tehetnék? :( (én 22 vagyok, E. 21, A. 19 éves.)2010. júl. 31. 19:51
11/14 anonim válasza:
Nehéz ügy!
Szerintem utazz el egy hétvégére egyedül és gondold át melyik hiányzik jobban.
Vigyázz, rám is rám jön a kacérkodás, ha egy volt pasi felbukkan. Egy huncut mosoly, összenézés, kacsintás ;)
De ezért nem rúgnám fel a jól-rosszul, de működő tartós kapcsolatomat, a nagy Ő-vel.
12/14 anonim válasza:
Mivel más lányokat nem ismersz,ezért szereted ezt a két lányt.De kettőt ugye nem lehet szeretni,csak amikor egyikkel vagy,a másikkal hasonlítgatod.Szerintem egyik sem életed párja,és ha bejönne a képbe egy harmadik,aki levenne a lábadról,az beütne!
Én a helyedben mindkettőt békén hagynám egy ideig,E-vel nagyon sürgősen szakítanék,aztán kis idő múlva próbálkoznék A-val.
13/14 anonim válasza:
én nem lennék E. helyében,mert az biztos h eléggé ki lesz bukva ha ezt megtudja,de szerintem jobb lenne,ha elmondanál neki mindent!! Én is voltam már ilyen helyzetben,úgy értem h 18éves(lány) vagyok,és a barátom mellettem még együtt volt egy másik lánnyal is,mert azt mondta mind2nket szeret és nem tud választani! persze én elhagytam mikor ez kiderült,így a másik lánnyal folytatta,de pár hónap után rájött h én kellek neki és az csak egy fellángolás volt..de nagyon sokat szenvedtem miatta:( szerintem döntsd el és legyél őszinte mindegyik lánnyal!
14/14 anonim válasza:
Szia, épp most kerültem pont ugyanilyen helyzetbe, mint te. Már eltelt 7 év, mióta kiírtad a kérdést, megosztanád velem, hogy döntöttél és hogy alakultak a dolgok? Megbántad, esetleg jól döntöttél, és persze, kit választottál? Nagyon köszi előre is, írhatsz üzenetet is, ha neked úgy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!