Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehet az ember, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ember, ha két nőt szeret egyszerre?

Figyelt kérdés
A.-val 2 éve ismerkedtem meg, összehaverkodtunk, majd randiztunk néhányat, de végül ő úgy döntött, nem akar tőlem többet barátságnál, így aztán el is távolodtunk egymástól, de azért valamilyen szinten tartottuk a kapcsolatot (bár személyesen alig találkoztunk), néhány hónappal később lett barátja is. Nehezen léptem túl rajta, mert eléggé beleestem, de fél évvel később megismertem E-t, akivel hamar összejöttem, és akivel azóta is szeretetteljes kapcsolatban élek. Nemrég azonban, majdnem 2 év után először olyan bulin voltam, ahol A. ott volt, de E. és A. pasija nem. Ösztönösen kerestük egymás társaságát, sokat beszélgettünk, nevettünk, táncoltunk is kicsit, végig éreztem valami vibrálást kettőnk közt, másnap iwiwről értesültem, hogy szakított a pasijával. A következő napokban sokat gondoltam rá, és hogy mi lett volna, ha két évvel ezelőtt összejövünk, stb. Néhány napja voltam vele közös összejövetelen megint, ha lehet, még erősebben vonzódtunk egymáshoz, hihetetlen gyorsasággal jöttek vissza a két évvel korábbi érzéseim, ha véletlenül egymáshoz értünk, háromszorosára nőtt a pulzusom, stb. Most itt vagyok kavargó fejjel, nem tudom, mit tegyek. Van egy minden téren jól működő kapcsolatom: szeretem E.-t, megértjük egymást, hasonló elveink, célkitűzéseink vannak és a szex is fantasztikus, de attól félek, újra beleszerettem A.-ba is. Sosem hittem el, hogy lehetséges, de mindkettejüket szeretem, sőt, megkockáztatom, mindkettejükbe szerelmes vagyok és ráadásul valószínűleg mindketten viszonozzák is az érzelmeimet. Mit tehetnék? :( (én 22 vagyok, E. 21, A. 19 éves.)
2010. júl. 31. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Meggyőzi őket, hogy éljenek együtt, fogadják el egymást. A férfi elküldi őket dolgozni és ő sokáig alszik, pihenget, kávézik, szórakozik és várja, hogy a 2 nő hazaérjen a munkából. Felveszi a muszlim vallást és elveszi mind2-t. Ha kevés a fizetésük beszerez egy 3. nőt.
2010. júl. 31. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Döntened kell valahogy, ne hülyítsd mindkettőt. Arra nem gondoltál, hogy az egyik tudomást szerez a másikról és két szék között maradsz?...
2010. júl. 31. 19:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Roxanaaa, eszem ágában sincs hülyíteni mindkettőt, egyáltalán nem akarok tisztességtelenül viselkedni. Tudom, hogy E. nagyon szeret engem, és a világért se bántanám meg őt. Viszont egyre többet gondolok A.-ra is :( (A. egyébként tud róla, hogy másfél éve van barátnőm.)
2010. júl. 31. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Sorstársam!

nem tudom, hgoy hány éves vagy és milyen hosszútávra tervezel E-val, amennyiben házasság, családalapítás, porontyok nem szerepelnek a terveid között, ez esetben, hacsak nem vagy olyan szerencsés, hogy a két csaj elfogadja egymást (amire az esély 0% :P), akkor azt kell eldöntened, hogy melyik érzésnek akarod átadni inkább. Ha ezt sem tudod, dobj fel egy pénzérmét. Valamelyik kapcsolatod mindenképp meg fog szakadni.

Amennyiben azonban a második eset áll fenn, úgy nagyon vigyázz! Egy harmónikus szerető kapcsolat: érték! Lehet, hogy A vonzó és szenvedélyes kapcsolatnak ígérkezik, de biztos lehetsz benne, hacsak ennyiről van szó, akkor A után jön B, C, D és így tovább. És egyszer csak azt veszed észre, h ötven éves vagy, és bár barátod, barátnőd sok van, mégis egyedül vagy.

Tehát ha nem érzed úgy, hogy az A-val való kapcsolatod erősebb és nem csak szenvedélyesebb, mint E-vel, akkor inkább tanuld meg azt, h egy tartós kapcsolat nagyobb érték a fellángolásnál. Nem könnyű, de meg lehet tanulni.

2010. júl. 31. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, kedves sorstárs!

Különösen bonyolulttá teszi a helyzetemet, hogy fiatal korom ellenére (22 vagyok) bizony már felmerült bennem, hogy E. lehet egy életre társam. A gond csak az, hogy A. is olyan lány, aki hosszútávban gondolkodik, és bár vele értelemszerűen nem szoktunk össze, de vele is hasonló kulturális/társadalmi hátterem van, és alkalmazkodóképes vagyok ahhoz, hogy ha rajtam áll, a vele való kapcsolatom is nagyon sokáig működjön. Teljesen tanácstalan vagyok, azért is írtam ide :(

2010. júl. 31. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de muszáj hozzászólnom. Versenyeztesd meg őket, írjál ki egy tendert. Amelyik jobban meggyőz az a nyerő.

Komolyra fordítva a szót legyél férfi. Úgy értem ezt, hogy merjél döntést hozni és tartsál ki a meghozott döntésed mellett. A nosztalgia szép és jó és persze A is nőből van és élvezi, hogy tud hatást gyakorolni rád. ( a zöldszemű szörnyeteg ugye-ugye) Nincs is csábítóbb és merészebb érzés mint elhódítani a volt pasit! Szóval dönts! kkor tudod meg az igazi érzéseidet!!!!!!

2010. júl. 31. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Heló, én a Sorstárs párja vagyok!

Nálunk ugyanez volt, csak ott én voltam A. 5 évig szenvedtünk úgy, hogy én tudtam E-ről, E valószínűleg nem tudott rólam, és a párom meg vergődött. Persze ez hol jobb volt, hol rosszabb mindkettőnknek. Hol szakítottunk, hol újra összejöttünk, se veled, se nélküled.

Aztán 1 éve jött nála egy új élethelyzet. Végre anyagilag függetlenedni tudott a szüleitől és reálissá vált az otthonról való elköltözés (jah, közben én vele távkapcs-ban éltem, míg ő és E egy városban laktak, kéthetente voltunk együtt hétvégéket). Ennek kapcsán döntenie kellett, mert egyikünknek sem mondhatta, hogy nem költözik össze valamelyikünkkel. Akkor nézett valójában szembe az érzéseivel,a ddig csak annyira futotta, hgoy mindkettőnkbe nagyon szerelmes (utólag ezt nem is kétlem). Mellettem döntött.

Ez a mi sztorink. Szerintem nem túl sok olyan kapcsoalt van, ami kibír egy ilyet. A dolgok azóta rendeződtek, 1 hónap múlva lesz az esküvőnk, nagyon szeretjük egymást. Egyetlen baj van (és ez sajnos elkerülhetetlen, ezért neked is alaposan át kell ezt az egészet gondolnod)

1) nehezen bízok meg benne - féltékeny vagyok

2) teljesen tönkre vágta az önértékelésemet az az 5 év. Az első félévben, 8 hónapban folyamatosan arra kerestem a választ, hogy miért döntött mellettem, miért nem tette korábban, mennyivel volt jobb E, és most én mennyivel vagyok jobb E-nél és ilyenek. talán most már jobb a helyzet, de ebből a szempontból nagyon nehéz. Őt meg kiborítom, ha ezekről faggatom.

Én azt tanácsolom, hogy időben dönts valamelyikük mellett, mert ha így elhúzod, akkor elvesztheted őket, ha meg nem, akkor is kárt teszel mindkettőben! (gondolom az én E-m is hasonló gondokkal és kérdésekkel küzd, mint én)

2010. júl. 31. 20:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az őszinte és részletes válaszokat, tapasztalatokat. Én biztos nem fogok "szeretőt tartani" elvből sem, de főleg, mert azzal nagyon megbántanám A.-t és E.-t is. Amúgy ne haragudjatok, de nem tudtam minden kétséget kizáróan eldönteni, nálatok a korábbi kapcsolat maradt meg, vagy a váltás mellett döntött a sorstársam?
2010. júl. 31. 20:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Attól félek, bárhogy döntök, életem végéig bánni fogom :(
2010. júl. 31. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:
ő 5 év után váltott.
2010. júl. 31. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!