Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együttlét közben fel szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlét közben fel szoktátok venni a telefont? A barátom mindig. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátom mindig felveszi, ilyenkor főleg az anyjáék hívják, nagyon jó az időzítésük mindig, a barátom pedig felveszi a telefont és leáll velük beszélgetni miközben megy az együttlét. Volt mikor a haverjainak is felvette a telefont. Ilyenkor én mindig kizökkenek a szexből.

Más is csinál ilyet, vagy ezt én reagálom egy kicsit túl?

Én 25N, ő 27F

2020. jún. 14. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Se én nem vettem fel soha szeretkezés közben, se egyik párom sem.

A gondolatot is abszurdnak érzem.

Akkor tudnám elfogadni, ha a párom szívsebész, idegsebész lenne, vagy valami hasonló, akinél esetleg emberélet múlik azon, hogy egy sürgős esethez be tudják-e hívni azonnal.

De hogy egy férfi annyira semmibe vegyen, hogy az anyjával vagy a valamelyik haverjával telózzon az együttlétünk közben ... biztos otthagynám egyedül az ágyban, vagy bárhol, ahol éppen szexeltünk.

Még egy távolabbi ismerőst is megtisztelek azzal, hogy ha éppen az utcán, vagy bárhol máshol összefutottunk és szóba elegyedünk, és netalán közben megcsörren a telefonon, akkor vagy simán lehalkítom, vagy elnézést kérek tőle, és annyi időre felveszem, hogy "Bocs, most nem tudunk beszélni, visszahívlak 15 perc múlva.", aztán folytatom vele a beszélgetést.

Esetleg Te meg hívj fel valami online bevásárlás vonalat legközelebb, miközben szexeltek a barátoddal, és miközben leadod a rendelési listádat, nézd meg, milyen fejet vág. xD

2020. jún. 14. 23:20
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Csak ha a szeretőmmel vagyok és a feleségem hív
2020. jún. 14. 23:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan pasim, akinek olyan meloja volt, h 0-24 órában elérhetőnek kellett lennie a meló miatt, a céges telon.

Volt, h konkrétan, akkor hívtak mikor a farka a puncimban volt. Felvette. Hát nem esett jól, de a meló miatt elneztem.

Viszont ha az anyának meg a haverjanak vette volna fel, akkor többet nem kell volna jönni...es rövid úton kiraktam volna.

Nagy bunkóság.

2020. jún. 14. 23:24
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Mi fel szoktuk, de ez nem jelenti, hogy abbahagyjuk, amit csináltunk. :D
2020. jún. 14. 23:39
 15/21 Savlekotő ***** válasza:
91%

27 éves és felveszi Anyunak szex közben sőt nem érti mi a bajod ezzel? Menekülj...

70F

2020. jún. 15. 00:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl. Viszont kissé alul-reagálod. Ne legyen már fontosabb a hívó, mint Te, akkor. Legközelebb simán kelj fel, menj zuhanyozni, felöltözni, stb. Egyszerűen annak akkor ott vége. Ne veszekedj a barátoddal, (a szexbe tilos veszekedést belevinni), csak kedvesen prezentáld felé, hogy ha ő ezt teszi, akkor annak el lesz a következménye. Nem kell mindent kimondani, előbb utóbb észreveszi magát.
2020. jún. 15. 06:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van 70F-nek: Menekülj! Nemcsak bunkó paraszt, de még anyucifüggő is, nagyon gáz.

Nagyon extrém helyzetben tudnám csak elképzelni, pl. munkaidőben szexelek, és a főnököm hív...

Fordítva már megesett. A főnökömmel beszéltem telefonon, amikor a barátnőm "kikezdett" velem. Rém izgi volt! De azért igyekeztem gyorsan letenni...

2020. jún. 15. 07:01
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig felveszem a telót. És? Bármi fontos lehet, bármi baj közbejöhet. Persze nem órákig dumálok pl anyámmal, hanem 20 mp alatt lerázom, és le van tudva.
2020. jún. 15. 07:27
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
nem,a pasid tuskó,rég kirugtam volna..
2020. jún. 15. 08:48
 20/21 anonim ***** válasza:
86%
Jó nagy paraszt. Én sose csinálok ilyet. Nem reagálod túl. Legközelebb amikor anyuci hívja szopd le jó keményen . Kíváncsi lennék anyuci mit szól hozzá hogy a fia hörög telefonálás közben.
2020. jún. 15. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!