Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vennétek rá a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vennétek rá a párotok, hogy újra egy ágyban aludjatok egy ilyen baklövés után?

Figyelt kérdés

Mielőtt rátérek a lényegre azt tudni kell h a párom (aki jelen esetben nő) mindent amit mondok neki vagy csak egy kicsit is "ráutalok" "célzok valamire" ilyen dolgot azt vér komolyan veszi.

Egy pár napja azon veszekedtünk h ugye azt szeretném már nagyon régóta h eljátsszuk azt h miközben alszik megdugom, azt mondta szó sem lehet róla amúgy sem menne neki, de a lényeg az h egyszer elhullajtottam egy olyat h nem baj ha nem engeded majd megduglak miközben alszol úgy h nem tudsz róla. Azóta nem hajlandó velem aludni pedig hiába mondtam neki h amúgy nem komoly és h nem is tudnám úgy megdugni h alszik mellettem, de azóta minden este mikor lefekvéshez készülünk akkor azt úgy képzeljétek el h simogatás tipi tapi aztán benyögi h fáradt most már feküdjünk le aludni erre fogja magát és kisétál mosolyogva a szobából és jó éjt kíván.

Tudom h amiatt van ez amit mondtam de már kezdek magányos lenni egyedül az ágyban, azóta még a szex-el sem próbálkoztam 4 napja nem is volt közünk egymáshoz ilyen szinten, persze beszélünk meg minden de nem alszik velem azóta, most mit kezdjek vele? Kötözzem az ágyhoz? Mert az már megfordult bennem. 😂

#ágy, veszekedés, férfi, nő, szex, alvás, együtt
2020. jún. 14. 16:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom, mit kell igy kiakadni egy viccen, legyen barmi a tema. Mi siman poenkodunk nemi eroszakkal is, ettol fuggetlenul mind a ketten eliteljuk, es a parom soha nem eroszakoskodik, a legelso nembol rogton ert, ha epp nincs kedvem szexelni, es en is meg merem mondani egyenesen, hogy nem, nem erzek kenyszert ra, hogy olyankor is szexeljek, amikor nem vagyok hangulatban.

Nemreg volt egy kerdes, ahol viszont egy rakas no leirta, hogy o akkor is belemegy a szexbe a parjaval sokszor, ha epp nincs hozza kedve, hatha majd kozben megjon a kedve, mert nem akarjak megtagadni a “napi adagot” a masiktol, es hat akkor miert ne, nem utaljak a szexet meg szeretik a parjukat, most az mindegy, hogy epp nincs kedvuk... Hat nem tudom, szerintem ez nagyobb problema, mint neha poenkodni ilyen durvabb temakkal is egymas kozott, de kinek mi...

2020. jún. 14. 18:18
 32/42 anonim ***** válasza:
40%

Ma kérdeztem. A mai napon, itt az oldalon csak beteg nemierőszak kérdések vannak fenn.

De tetszik, hogy megmutattad a nőgyűlöleted.

2020. jún. 14. 18:19
 33/42 anonim ***** válasza:
78%

Ma mindenki ilyen sótlan és karót nyelt?

Én is szoktam mondani azoknak, akikkel együtt alszom, hogy ha elaludtam, azt csinál, amit akar.

Egyébként nagyon nem illetek össze a barátnőddel, te már most is azt tervezed, hogy mással mit szeretnél kipróbálni.

2020. jún. 14. 18:24
 34/42 A kérdező kommentje:

"De tetszik, hogy megmutattad a nőgyűlöleted."

Nekem pedig az tetszik, hogy megmutattad a férfigyűlöleted. 👏👏👏 🤦‍♂️🤦‍♂️

Utolsó, nem, nem tervezek mással semmit. Amiket mondtam (a gyerekvállalást kivéve) azok mind feltételes módban írtam. Nem konkrét.

Nem tetszik h megpróbáljátok kiforgatni a szavaim. 😒

2020. jún. 14. 18:32
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem a férfiakat gyűlölöm, a mai nemierőszakolós kérdéseket feltevő embereket gyűlölöm.

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ne tetsszen neki valami. 31-es, a példád tetszik, szerintem is baj, ha valaki belemegy a szexbe, csak hogy ne hagyják el, de nekem ugyanúgy baj, ha belemegyek olyan vicceskedésbe műmosollyal, amit nem tartok viccesnek, csak hogy a másik boldog legyen.

2020. jún. 14. 18:34
 36/42 A kérdező kommentje:

Mert én szerinted gyűlölöm a nőket?!

Nagyon buta vagy esküszöm, tényleg, és az a legrosszabb az egészben, hogy a sok hozzád hasonló primitív, feminista isten tudja milyen emberek (nem az itt kommentelőkre célzok, csak max rád) ugyanezt gondolják majd rólam, holott semmi erre utaló dolgot nem írtam.

Így van mindenkinek joga van a saját akaratához, hogy eldöntse mit szeretne, ehhez tartja magát, és nem enged. Tiszta sor.

Az, hogy nem vagyok egy befásult ember mint te például, viccelek néha olyannal is ami egyáltalán nem az, ez poén, proli humor. Nem kell nőgyűlölőt kiáltani mert gőzöd nincs miről beszélsz! Az a baj az ilyenekkel mint te, hogy már akkor is az vagyok ha netalán VÉLETLEN még egyszer leírom véletlen nem engedlek előre a buszon, de csak azért mert teszem fel sajog mindenem. Ez most egy elég hülye példa de remélem érzékeled mit akarok ezzel. Bár a feministák meg ehhez hasonló emberek nem szokták, lyukas az agyuk ilyenkor.

Ezt muszáj volt már kiírnom magamból mert ha másra nem is erre a nőgyűlöletre meg nőutálatra nagyon felb*sszák az agyamat az ilyenek mint te.

2020. jún. 14. 18:42
 37/42 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a barátnőd kicsit túltolja. Kérj bocsánatot, biztosítsd róla, hogy nem komolyan gondoltad és többet ne viccelj ilyennel. Ha nem fogadja el, akkor hagyd, majd megbékél. Addig használd a kezed.

Egyébként én nő vagyok. Az előző kapcsolatomban én hintettem el, hogy "de jó lenne arra kelni, hogy...". Megtörtént, de semmi erőszak nem volt benne. Viszont volt olyan is, amikor olyannal viccelődött az exem, ami nekem már nem fért bele. Mondtam, hogy az kizárt, és ennyi. Mivel bíztam benne, tudtam, hogy nem fogja akaratom ellenére csinálni és nem hisztiztem napokig.

2020. jún. 14. 18:55
 38/42 A kérdező kommentje:

Ő sem hisztizik egyébként, mondom, napközben ugyanúgy megy a kommunikáció kettőnk között mint eddig, csak este lefekvéskor van ez hogy szájon puszil aztán egy mosoly és jó éjt, majd elvonul a másik szobába mert fél hogy megdugom miközben alszik pedig ezt kivitelezni szerintem lehetetlen úgy hogy ne kelljen fel rá.

Tehát szerintem itt a kommentelők nagy része tolja túl egy kicsit mert szó nem volt "erőszakról" "nőgyűlöletről" "szado-mazoról" nem is értem hogy kerültek ezek ide.

2020. jún. 14. 18:59
 39/42 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezd meg, hogy akkor a következő 50 évben ez lesz, vagy túlteszi magát rajta?
2020. jún. 14. 19:03
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
Azért egy ilyenen így besértődni nagy művészet. Szerintem csak általánosságban több figyelemre kedveskedésre vágyik. Én legalábbis nőként akkor vagyok képes ilyen f@szságokon megsértődni és kitartani mellette.
2020. jún. 14. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!