Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózottság. Mi a megoldás?
elég nehéz eset...
mivel nem vagytok együtt sokat,nem igazán tud feloldódni szerintem.
jobb lenne ha egymás után több napot lennétek együtt.
nem megoldható? szerintem akkor változna picit a dolog.
Na mindegy..az msnenes vagyok..azt szerettem volna elmesélni neked,hogy :
Volt egy pasi,aki nagyon bunkón bánt velem.Szerettem nagyon,de ő két évig kihasznált engem.Aztán teljesen feladtam vele szemben.Jött egy másik,rendes,aranyos,hihetetlenül édes pasi!:$ És teljesen elfelejtettem vele azt aki előtte volt.Ugyanolyan voltam mint az a lány,akivel most vagy.Nem mertem megszólalni előtte.Alig mertem egyáltalán ránézni,meg csinálni valamit,és ő is messze lakott tőlem.(kb 40km-re).Ami igazából max egyórás út.Szóval egy héten egyszer tudtunk csak találkozni,de volt amikor nem is láttam két hétig.Aztán amugyis zárkózott vagyok,meg az előző barátomban nagyot csalódtam,és kicsit féltem is,hogy megint bolondot csinálnak belőlem.De tévedtem.Végre éreztem hogy valaki tényleg szeret,meg minden rendben van,még be is mutattam a családomnak,meg ő is az övének.Aztán énis közeledtem hozzá.Meg már azt hittem minden rendben van.Egyszer csak msnen közölte velem,hogy kiszeretett belőlem,mert alig szólalok meg,meg hideg vagyok mindenkivel szemben.És szakított velem.Arra gondoltam akkor,hogy ez hülyeség,mert úgy ahogy először történt velem pár olyan dolog,ami vele,pl ő volt az első akit haza mertem hozni,stb...És már megis bíztam benne.És most,kb majdnem két hónap után jöttem rá,hogy mennyire odavagyok érte.És most bármit megtennék,hogy velem legyen.De ő bunkó módon elküldött...És azóta már két barátnője is volt.Most azt mondta,hogy megtalálta az igazit...Stb...Szerintem ha tényleg szereted azt a lányt,akkor mellette maradsz,találkozz vele annyit amennyit csak tudsz!Ha ugy érzed,hogy ő nem szeret annyira(mert előfordulhat),akkor kérdezd meg tőle,és inkább most szakíts vele,mint akkor amikor már megbánta a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!