Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeillek a barátommal? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillek a barátommal? (a leírtak alapján nemtudom mit tegyek) :/

Figyelt kérdés
Úgyhiszem,szeretem..De amikor csak a motorokról,autókról,és hasonló dolgokról beszél a barátaival én alig szólalok meg egyszer-kétszer.Nemigazán tudom önmagamat adni sem elöttük sem pedig előtte.3 év van köztünk.Nem tűnik soknak ha őt választottam,de nem akarok még lefeküdni senkivel sem és vele mégúgysem.Most ugyan(haminden jól megy)elemgyek vele és a barátival nyaralni 3 napra és úgy gondolom majd utána szakítok vagy sem.De a szakítás előbb-utóbb megfogtörténni,az én részemről biztosan mert hamarosan iskolakezdés és sulira nem tervezem,hogy barátom legyen..Jah és ezen a nyaraláson mindent ő fizet nekem egyébként,utána meg szakítsak vele?ô)Szóval ha előtte szakítok azis gáz,ha utána azis gáz.:/:SS Valami jótanács?
2010. júl. 31. 16:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nemtudom h szakítanék vele..eza legnagyobb bajom mert tegnap is velevoltam és mindent okésnak érezteeem.:S:)
2010. aug. 1. 13:06
 22/23 anonim válasza:

Kedves válaszolók..!

Szerintem nem azért írta a kérdését,hogy lerohamozzátok,hogy mekkora k.va,r.banc meg hasonlók...NORMÁLIS válaszokat írjatok,ha már egyszer vettétek a fáradtságot,ha ez nem megy,szerintem inkább ne is írjatok..nem tudom h nektek hogy esne ez..a tanácsaitokra kíváncsi,nem az oltásaitokra..de becsulöm,hogy vannak legalább értelmes,segítőkész emberek is,akik nem csak oltanak..hanem amennyiben tudnak segítenek is..

a témához hozzászólva:

szerintem sem fekudj le vele,ha nem érzed magad felkészulve rámert akkor csak meg fogod bánni,ami befolyásolhatja majd a további szexuális életed is.

Szerintem se szakíts..lehet ha elmennétek nyaralni,rájössz,hogy "kell" vagyis hogy megkedvelted,és működne ez az egész köztetek.de nyaralás előtt tisztázd vele hogy mit érzel,de előbb MAGADBAN..:)mert ez a te döntésed,mi csak segítunk ha tudunk,ha tudunk..

sok sikert..!!!:)

ui...:akinek nincs normális hozzáfűzni valója,inkább ne írjon..oltásra nincs szukség...

2010. aug. 1. 14:00
 23/23 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönööm..nem fogok lefeküdni vele sztem sem..és énis remélem h majd a nyaraláson eldől..meg aztish bennem is h mi legyeen..fogok vele beszélni..:)(remélem)..de nem is tudoom..ha a végén szakításra kerül a sor lehet h utána rögtön megbánnám..de még nem tudom h mi legyen a témával kapcsolatban..minden jótanácsot megfogadok..és megköszönök minden egyéb kommentet is..jót vagy rosszat..;)
2010. aug. 1. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!