Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeillek a barátommal? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillek a barátommal? (a leírtak alapján nemtudom mit tegyek) :/

Figyelt kérdés
Úgyhiszem,szeretem..De amikor csak a motorokról,autókról,és hasonló dolgokról beszél a barátaival én alig szólalok meg egyszer-kétszer.Nemigazán tudom önmagamat adni sem elöttük sem pedig előtte.3 év van köztünk.Nem tűnik soknak ha őt választottam,de nem akarok még lefeküdni senkivel sem és vele mégúgysem.Most ugyan(haminden jól megy)elemgyek vele és a barátival nyaralni 3 napra és úgy gondolom majd utána szakítok vagy sem.De a szakítás előbb-utóbb megfogtörténni,az én részemről biztosan mert hamarosan iskolakezdés és sulira nem tervezem,hogy barátom legyen..Jah és ezen a nyaraláson mindent ő fizet nekem egyébként,utána meg szakítsak vele?ô)Szóval ha előtte szakítok azis gáz,ha utána azis gáz.:/:SS Valami jótanács?
2010. júl. 31. 16:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ha szánalmas vagyok szerited..akor köszönöm szépen h elmondtad a véleményed..én tudom milyenvagyok..desenki kedvéért nemfogok megváltozni.
2010. júl. 31. 16:59
 12/23 A kérdező kommentje:
egyszerűen az apróblémámhnemtudommit tegyek,nem azhmien vagyokésh riba.nc kur.va vagyhasonló..ezsoseérdekelt..önmagamvagyok..deelőttemégsemtudokigazánazleni.
2010. júl. 31. 17:01
 13/23 anonim ***** válasza:
de ezt már akkor kellett érezned,amikor még nem fordult komolyra!!!Mióta vagytok együtt??Neked pasi sem kell....most azért mert szeret?!Ott van anya apa aki szeressen ennyi idősen,aztán a psikat felejtsd el egy kicsit...Sportolj,mint én...engem annak idején lekötött és 17 évesen kezdtem a psik után nézelődni...Azóta vagyok együtt a mostmár vőlegényemmel...Ennyi!
2010. júl. 31. 17:04
 14/23 A kérdező kommentje:
1hónapja..sose ismertük egymást egysszer talákoztunk és azóta eggyütt vagyunk..sportolok 3 éve focizok.
2010. júl. 31. 17:06
 15/23 anonim ***** válasza:
akkor psortolj tovább kiscsaj és hagyd a pasikat,mert ennek az lesz a vége,hogy megerőszakolnak....mert csak húzod őkte...pffff
2010. júl. 31. 17:08
 16/23 A kérdező kommentje:
még nagyon sokáig fogokis sportolni.deebben a dologban nemtudok dönteni..remélem h minden rendbe lesz..sose akartam meg bántani 1fiut se mégis majdnem mindig sikerült:S
2010. júl. 31. 17:10
 17/23 anonim ***** válasza:
mekkora rribanc vagy. tudod h 17 éves fiú szexre vágyik.... minek jössz össze srácokkal ha nem szereted és összetöröd a szívét? pff szánalmas.
2010. júl. 31. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:

A kérdező NEM rib@nc. Viszont TI nem tudtok szöveget értelmezni sajnos, és a rib@nc szó jelentésével sem vagytok teljesen tisztában. Szerintem egy szóval se mondta hogy élvezni fogja, hogy a pasi fizet mindent, és utána meg kidobja. Pont ez az egyik problémája, hogy milyen gáz lenne ezek után szakítani.

Kedves Kérdező!

Nekem úgy tűnik, hogy nem vagy szerelmes. Ebből látszik: "Nemigazán tudom önmagamat adni sem elöttük sem pedig előtte.,, És ebből is:"senkivel sem és vele mégúgysem.,, 14 évesen a legtöbb ember még nem tudja, mi a szerelem, de ez természetes dolog. Idővel rájössz majd:)

Én a helyedben szakítanék vele még a nyaralás előtt. Nem lenne szép dolog ha hamis álmokba ringatnád. Te magad mondtad, hogy ígyis-úgyis szakítani akarsz vele. Akkor tedd meg még a nyaralás előtt. Ha úgy érzed, hogy a suli mellett nem lenne jó a kapcsolatotok, akkor az úgy van. Mert te tudod a saját időbeosztásodat. Ha pedig nem akarsz lefeküdni vele, akkor ne feküdj le vele. Nem fog kényszeríteni.Bátorság! Mondd el neki hogy mit érzel, és beszéljétek meg. Lényeg az őszinteség. Meg fogja érteni:)

Minden jót!

2010. aug. 1. 11:15
 19/23 A kérdező kommentje:
nem hiszem h te kéne eldöntsd h mért jöjjek össze valakivel..;)köszönöm h írtál bár segíteni nem nagyon segítettél de hát neked is van véleményed rólam mint ahogy néhány előtted válaszolónak..elég értetnektartom magamat h barátom legyen..nem más fogja ezt eldönteni..
2010. aug. 1. 12:55
 20/23 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszólónak meg köszönöm;):)
2010. aug. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!