Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod aminek majdnem szakítás lett a vége?
Igen, a jelenlegi ilyen.Tizenéve vagyunk együtt. Többször volt a barátom részéről -elmondása szerint- kegyes hazugság, a családját fedezve ezzel.Vele jól kijövünk, de ezeket nem tudom elfogadni, és mivel időnként ismét és ismét belebotlok folyamatos dilemmában vagyok a közös jövőt illetően.
Kívülállóként már rég lezártam volna, viszont mivel a kapcsolatunk jól működik, valahol mindig túllépek ezeken.
Igen, a mostaniban. De sikerült helyrehozni.
Két éve vagyunk együtt és tavaly tavasszal barátom elkezdett beszélgetni egy régi lány osztálytársával, hónapokig tartott, minden nap beszéltek, meggyőzött hogy nincs miért aggódnom mert a lány tud rólam, ő is kapcsolatban van, csak régi haverok.
Egyszer belenéztem a beszélgetéseikbe, hát a lány elég erősen és feltűnően flörtölt barátommal (pedig tényleg tudott rólam), képeket küldözgetett neki, nem erotikusakat csak ilyen épp hol vagyok , mit csinálok féléket. Ezt elmondtam barátomnak és megkértem hogy álljon le mert rosszul esik.
1 hónap múlva belenéztem még mindig beszélgettek, bár ritkábban és barátom elég semleges lett vele. Találkozni amúgy sosem találkoztak, csak chat volt.
Én akkor meg is mondtam neki, ha ilyen fontos a lány akkor én elhagyom őt. Nem fogok idegeskedni azon, hogy mikor kezd kötődni hozzá érzelmileg.
Barátom itt felismerte az egészet, elnézést kért és szó nélkül tiltotta-törölte, pedig nekem elég lett volna ha csak szimplán nem beszélget vele többet. Azóta se csinált ilyet, ezer féle módon helyreállította a bizalmamat és mai napig néha felhozza, hogy akkor milyen hülye volt.
Mindketten küzdöttünk akkor. Én is, hogy tudjak benne bízni újra és ő is, hogy segítsen ebben. Azóta jól megvagyunk, talán picit erősebb is a kapcsolatunk mert voltunk a szakítás szélén.
22L
4es: őőő, igen? Kibeszélte a lánynak az összes kapcsolati dolgunkat, kezdve a veszekedésektől egészen a szexuális dolgokig, teljesen magán dolgokat osztott meg vele, rendszeresen poénkodtak azon, hogy "ne írj ilyet mert barátnőm megint féltékeny lesz" és hasonlók, nevetség tárgyává tettek több hónapig amit én próbáltam csendben tűrni de egy idő után kibukott.
Egyéb kérdés? Ha nálad ez belefér, jó neked!
Mégis megbocsatottal neki. Gondolod,a jövőben nem fog előjönni újra ? Dehogyisnem,ne legyél naiv. Lehet,hogy vele nem beszélget már,de valami kiváltotta,hogy beszélgessen egy másik csajjal,aki nem te vagy. :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!