Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Barátommal már 2 éve vagyunk együtt. De eszre veszem hogy sok szép fiatal lányokat is belajkolja és nem is ismeri őket..
De mikor én egy haveromnak belajkoltam a profilképét már egyből azt hitte hogy megcsalom
De ő akkor miért csinálja azt hogy idegen nőknek a képeit lájkolja
2020. jún. 10. 15:40
1/5 anonim válasza:
Aki féltékeny az gyakran félre lép
2/5 anonim válasza:
Mert abban a hitben él, hogy neki több joga van az életben csak azért, mert XY kromoszómái és pénisze van.
Kitalálom, szerinte ha egy pasi hűtlen, az teljesen normális, de ha egy nő hűtlen, akkor egy utolsó szajha.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves hármas!
Még csak a mai nap láttam meg ezt..
2020. jún. 10. 16:06
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező ez nem volt benne a kérdésbe....3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!