Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne így éljem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne így éljem meg?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éve élünk együtt. sajnos az elmúlt néhány hónapban egyre inkább azt érzem hogy feladtam önmagam mellette, mert mindig engedek neki, nincs kedve menni velem sehova, ha valami rossz éri akkor a vitáknál így vagy úgy de engem hoz ki hibásnak, valahogy mindig én vagyok minden rossz okozója. Akárhogy gondolkodom mindig arra jutok hogy őszintén szeretem és én nem ártok neki, tehát teljesen máshogy látom a dolgokat. Kapott második esélyt korábban, bizalmat szavaztam neki, változott is azóta, de ez most más jellegű probléma.

Úgy érzem nincs meg a mindennapokban az intimitas, a törődés, a gyengédség részéről. Egyébként se a szavak embere, és nem túl romantikus alkat, de ez ennél több. Nem érzem azt a biztonságot mellette amit egy nőnek egy férfi oldalán éreznie kéne.

Nincs kedvem az egyuttletekhez, mai napon is látta rajtam hogy nem szeretném, de csak próbálkozott, és mikor elutasítottam, még ő vonult el. Semmi mi a baj drágám, vagy bármi ami fordított esetben lenne...

Nem tudom mit tegyek, annyiszor kértem már hogy foglalkozzon velem többet és töltünk együtt minőségi időt. De soha semmi. szerintem érthető ha így nincs kedvem... Lelkileg nem érzem azt hogy szükségem lenne így együttlétre.

2020. jún. 10. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nincs visszaút és ezt így is kell megélni. Itt egyszerűen csak szakítani kell, a párod nem alkalmas kapcsolatra és egyértelműen nincs meg a részéről a kellő érzelmi szint.
2020. jún. 10. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy vagy változtat vagy vége.Ennyi.Amikor visszautasitottad akkor meg kellett volna mondani hogy azért nem mert.........
2020. jún. 10. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Támogatom 1-est 2-est.

Egyetlen megoldás van ami jóra vezethet.

2020. jún. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!