Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül az igazság elől? Miért nem beszél ,,szépen"?
Külön élünk még a barátommal, tervbe volt az összeköltözés, de a vírus miatt sajnos nem jött össze. Ő hétvégente van nálunk 1-23 napot, mikor mennyi ideje/ kedve van.
Én nem járok hozzájuk már több mint 2 éve, mert az anyja szó szerint idegbeteg és kidobott, barátom nem tudott mit tenni vele, mert kiszámíthatlan a nő... Egyik barátnőm írt, hogy a barátom városában lesznek szerdán, átugranak egy szülinapra, mi lenne ha eljönnének egy kávéra hozzá, és akkor talizna velem? Na nekem szörnyen kellemetlen volt azt elmondai, hogy bocis nem találkozunk, mert a barátom anyja kidobott és nem mehetek oda be. Persze más választásom nem volt, mint hazudni, hogy szerdán épp programunk van...
Szóltam a barátomnak, hogy mit irt a csaj, erre azt mondta a barátom, higy megbeszéli az anyjával, hogy ott legyünk 1-2 órát. Erre azt mondtam bocsi, de nem kell, ha két év alatt nem tudott kiállni értem, akkor most felesleges...Meg hozzátettem, hogy baromira fáj, épp ez a barátnőm meg a barátja házat kaptak anyóstól 2 év járás után, én meg 4 év után járni se járok oda...
Na erre a barátom nagyon megharagudott, h ha még 1x felhozom ezt akkor örökre vége, mondtam ne fenyegessen, nehogy már az igazság elől kelljen futni... Erre azt mondta, hogy de ő fut és nem érdekli ez a téma, ha nekem ennyire fáj menjek keressek mást, majd az ő szüleivel jóba leszek. Megkérdeztem h szakitani akar? Mert akkor ne húzzuk. Azt mondta h tudom én is, h nem, de nem érdekli ez a téma, ez van, ne keressem... mondtam neki, h jó én biztos nem irok neki.. erre annyit mondott jobb is, minek erőltetem, pedig tudja h forditott esetben én nem lennék ilyen elnéző anyámmal.
Az anyja egyébként alig főz, mos rá stb. sok veszkedés volt amiatt h mire hazaért barátom a munkából 16 után ebéd se volt pl., nem tini, 28 éves.
Miért nem tudja azt mondani kedvesen h ez van, valahogy megoldjuk stb.? Nem pedig ilyen gyerekesen viselkedni?
Meg is mondtam neki h ez nagyon nem 28 éves szint, hanem max 18, és azt mondta h akkor annyi...
Miert fozzon-mossos a 28 eves "gyerekre"?:D
Mar ne is haragudj kerdezo, de a kerdesedet olvasva nekem sem vagy szimpatikus!
Azt varod el, hogy veszekedjen az Anyjaval, hogy te jarhass hozza? Ne mar...
Ha nem bir elviselni az anyja, akkor ez van. Ne eroltesd! A parod pedig nem kellene hibaztatni..attol, hogy osszeveszik az otthoniakkal, teged meg nem fognak szivesen latni.
Mert egyedül van az anyja, ráér :D nem csinál kb semmit egész nap
Nem kell feltétlenül veszekedni, én ennyit mondanék: ő a párom, és felhozom, ha tetszik ha nem. Az bezzeg nem volt gond mikor a barátom 17-18 évesen elhívtad az alkesz haverjait, és végighányták kb a házat. Az nem baj, de a barátnője ne menjen. Oké :D
Azt gondolom, hogy ilyen 2 ève lerágott csont tèmával nem kellene már előhozakodnod, ès az orra alá dörgölni újból ès újból. Ebben igazat adok neki. Meg a leírtak fènyèben annak se látom èrtelmèt, hogy összebalhèzzon az anyukájával. Attól mèg ugyanúgy nem fog szeretni tèged. Ezt a dolgot el kell engedni.
Inkább az összeköltözèsetekre fordítsatok energiát.
"Szóltam a barátomnak, hogy mit irt a csaj, erre azt mondta a barátom, higy megbeszéli az anyjával, hogy ott legyünk 1-2 órát. Erre azt mondtam bocsi, de nem kell, ha két év alatt nem tudott kiállni értem, akkor most felesleges...Meg hozzátettem, hogy baromira fáj, épp ez a barátnőm meg a barátja házat kaptak anyóstól 2 év járás után, én meg 4 év után járni se járok oda..."
Miért, azzal, hogy próbált beszélni vele, de nem tudott mit tenni hol nem állt ki melletted? Helyette ő utazik hozzátok, legalább megtesz ennyit, ezzel életben tartja a kapcsolatot, energiát fektet bele.
Meg mi az, hogy kaptak anyóséktól házat, ti meg nem??? Nincs két egyforma család, a ház nem automatikusan jár... neked is aztán vannak tévképzeteid... én is marhára kiakadtam volna rád.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!