Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bűn, ha megjátszom az orgazmust?
A baratommal meg nagyon friss a kapcsolatunk, de ugy erzem megtalaltam azt akit kerestem, minden jo azt az egy bokkenot leszamitva hogy en keptelen vagyok az orgazmus eleresere, igy kenytelen vagyok megjatszani azt.
Igazabol en ezt magamban mar teljesen elfogadtam, soha semmilyen formaban nem eltem meg at, meg csak a kozeleben sem volt, barhogy is barki is probalkozott. Nekem ez igy rendben is vagy, nagyon szeretem ettul fuggetlenul a szexet, csak nekem ez egy orgazmus nelkul haro dolog. Viszont azt is tudom hogy baromira kiabrandito tudna ez lenni a parom szamara, azt hihetne vele van a baj, komplexusa lehetne, a vegen mar lehet nem is kivanna, de sajnos nem tehetek rola, ahogy termeszetesen o sem, viszont ezert elmondani semmikepp sem szeretnem neki. A volt baratommal is ez rontotta meg a kapcsolatunkat, a vege fele mar nem is figyelt oda ram mivel en ugysem megyek el...
nagyon el szeretnem ezt kerulni, annyira jo erzes latni rajta hogy buszke hogy ki tud elegiteni, hogy kivan, hogy csodal engem kozben.
Buntudatom van persze kicsit, mert nem szeretnek hazudni neki meg akkor sem ha ez a kapcsolat erdeket szolgalja, de megis ugy erzem ezt titokban kell tartanom, nem tehetek mast, nem akarom hogy ez tonkretegyen akarmit is..
Mit gondoltok? Nagyon megbocsajthatalannak szamit amit csinalok?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!