Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy bűn, ha megjátszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy bűn, ha megjátszom az orgazmust?

Figyelt kérdés

A baratommal meg nagyon friss a kapcsolatunk, de ugy erzem megtalaltam azt akit kerestem, minden jo azt az egy bokkenot leszamitva hogy en keptelen vagyok az orgazmus eleresere, igy kenytelen vagyok megjatszani azt.

Igazabol en ezt magamban mar teljesen elfogadtam, soha semmilyen formaban nem eltem meg at, meg csak a kozeleben sem volt, barhogy is barki is probalkozott. Nekem ez igy rendben is vagy, nagyon szeretem ettul fuggetlenul a szexet, csak nekem ez egy orgazmus nelkul haro dolog. Viszont azt is tudom hogy baromira kiabrandito tudna ez lenni a parom szamara, azt hihetne vele van a baj, komplexusa lehetne, a vegen mar lehet nem is kivanna, de sajnos nem tehetek rola, ahogy termeszetesen o sem, viszont ezert elmondani semmikepp sem szeretnem neki. A volt baratommal is ez rontotta meg a kapcsolatunkat, a vege fele mar nem is figyelt oda ram mivel en ugysem megyek el...

nagyon el szeretnem ezt kerulni, annyira jo erzes latni rajta hogy buszke hogy ki tud elegiteni, hogy kivan, hogy csodal engem kozben.

Buntudatom van persze kicsit, mert nem szeretnek hazudni neki meg akkor sem ha ez a kapcsolat erdeket szolgalja, de megis ugy erzem ezt titokban kell tartanom, nem tehetek mast, nem akarom hogy ez tonkretegyen akarmit is..

Mit gondoltok? Nagyon megbocsajthatalannak szamit amit csinalok?:(

2020. jún. 6. 19:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
30%
Egyre gyakrabban futok bele, abba, hogy a nö nem tud elmenni, a ferfi meg nem tudja kielegiteni a nöt. Szerintem van több jo modszer a ferfiaknak hogy ferfiakka valljanak az agyba, mert valjuk be nagyon sokan megelegszenek az üritessel, es fel Sem tudjak izgatni a nöt. Kedves ferfiak, egy nöt azzal hogy allo farkatokat mutogatjatok, meg nem fog felizgulni, abba igenis energiat kell belerakni. Az erogenzona nem a punci, hanem a napközbeni kapcsolat velünk, amikor szepnek es nönek erzik magukat mellettünk, amikor segitesz nekik a konyhaba elpakolni, es nem a xboxot nyomod, stb.... Kedves nök, Ti nektek is van dolgotok, mert tisztelni kell a ferfit akivel vagytok, ha megkapjatok a bizalmat es a szeretetet akkor hajtsatok fejet elöttük, es megkaüpjatok a vilagot, ezt en mint ferfi(46eves) garantalom nektek! Több modszer, könyv van ami segit a szexbe, hogy uj utakon jarjatok pl. Tao modszer, bdsm ezer valtozata, szerepjatekok, eszközök, batraknak többes együtlet, nincs tabu, ha mindketten akarjatok, DE az alapoknak rendbe kellenek lennie! Peace&Love :)
2020. okt. 19. 20:32
 22/22 anonim ***** válasza:
#20. Írod a közelébe érsz de nem tudsz átlépni egy határt. Úgysem ha a barátod elment utána izgat tovább?? Nem mentem el sosem hamar váltottunk pózt....próbáltunk változatos dolgokat kipróbálni de nálunk az jött be ,hogy amikor kezdett valamit érezni ujjal lehetett a csúcsra vinni ha én már nem bírtam tovább...ehhez az kellett hogy kint egy bizonyos rongyra menje el vagy óvszer de azt ő se szerette.
2020. nov. 21. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!