Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy bűn, ha megjátszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy bűn, ha megjátszom az orgazmust?

Figyelt kérdés

A baratommal meg nagyon friss a kapcsolatunk, de ugy erzem megtalaltam azt akit kerestem, minden jo azt az egy bokkenot leszamitva hogy en keptelen vagyok az orgazmus eleresere, igy kenytelen vagyok megjatszani azt.

Igazabol en ezt magamban mar teljesen elfogadtam, soha semmilyen formaban nem eltem meg at, meg csak a kozeleben sem volt, barhogy is barki is probalkozott. Nekem ez igy rendben is vagy, nagyon szeretem ettul fuggetlenul a szexet, csak nekem ez egy orgazmus nelkul haro dolog. Viszont azt is tudom hogy baromira kiabrandito tudna ez lenni a parom szamara, azt hihetne vele van a baj, komplexusa lehetne, a vegen mar lehet nem is kivanna, de sajnos nem tehetek rola, ahogy termeszetesen o sem, viszont ezert elmondani semmikepp sem szeretnem neki. A volt baratommal is ez rontotta meg a kapcsolatunkat, a vege fele mar nem is figyelt oda ram mivel en ugysem megyek el...

nagyon el szeretnem ezt kerulni, annyira jo erzes latni rajta hogy buszke hogy ki tud elegiteni, hogy kivan, hogy csodal engem kozben.

Buntudatom van persze kicsit, mert nem szeretnek hazudni neki meg akkor sem ha ez a kapcsolat erdeket szolgalja, de megis ugy erzem ezt titokban kell tartanom, nem tehetek mast, nem akarom hogy ez tonkretegyen akarmit is..

Mit gondoltok? Nagyon megbocsajthatalannak szamit amit csinalok?:(

2020. jún. 6. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Bűnnek nem bűn, de hülyeség.

Így nem teljes a kapcsolatotok.

Ha megjátszod, előbb-utóbb úgyis észreveszi.

Meg neked lesz eleged az egészből, és idővel

már hozzá sem akarsz fogni.

Nem beszélve arról, hogy a kielégülés nélküli , tartós izgalom

nem tesz jót a szervezetednek, a hormonháztartásodnak, főleg az idegeidnek sem.

2020. jún. 6. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

"sosem eltem at, igy nem is hianyzik."

Most sem vagy őszinte.

2020. jún. 6. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem olvastam végig a válaszokat, de ne játszd meg, kérlek. Én sem tudok elmenni, soha nem tudtam, mostani párommal sem megy. Először látszott rajta hogy rosszul esik neki, de megbeszéltük a dolgokat, és ő maga is mondta, hogy attól függetlenül hogy nem megy, látja rajtam, hogy élvezem, sőt, elmondása szerint jobban élvezem mint azok a barátnői akik el tudtak menni (bár ki tudja, ők nem-e megjátszották...) Ha véletlenül kiderül, hogy hazudsz neki, nagyon rosszul fogja érezni magát, és nem fog tudni megbízni benned, ne szúrd el ilyennel a kapcsolatotokat.
2020. jún. 6. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Valamennyire megértelek, bár én azt a megoldást választottam, hogy egyedül maradok.

Nekem csak az uncsi misszionáriusban sikerül az orgazmus. (Ezért számomra nem uncsi. :D) Semmi más pózban. Pedig próbáltam többször. Úgy érzem, a testem elárul, mikor misszionáriusban többször egymás után elélvezek úgy, hogy már zúg a fülem, más pózokban meg a közelébe sem kerülök. Nekem nem tűnik fairnek a megjátszás, meg borzasztóan hazudok, játszok el dolgokat.

2020. jún. 6. 20:41
 15/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
96%

A férjem előtt soha nem ismertem az orgazmust. És ezt vettem természetesnek.

De őszintén elmondtam mindig, hogy jó volt ez, csak nem éreztem a végkifejletet.

Ő viszont nem adta fel, és addig kisérleteztünk, gyakoroltunk, amíg 9 hónap után elérte sikítva elélvezzek.

Tudod, ha sosem élted át, nem tudod merre kéne haladni a cél felé. És így marha nehéz. De mikor eléred és megéled, utána már nem lesz nehéz. Nekem olyan volt a fütyülés megtanulása. Amíg próbálkoztam és nem ment addig néha frusztrált, néha még bemeséltem magamnak, hogy nem is vagyok rá képes. De amikor végre sikerült és rájöttem a technikára onnantól mint egy pacsirta. :)

A másik dolog: fiatalon egy nő sokkal nehezebben engedi el magát. Sokkal több rajtad a nyomás, aminek egy részét saját magadnak generálod. Szexi, tökéletes, életvidám, energikus, szexistennő. A te korosztályod szexuálisan piedesztára van emelve, te pedig még épp keresed önmagad, próbálsz rájönni, mit jelent nőnek lenni, és benned van a gyermeki megfelelési kényszer is, hogy "jó kislány" legyél, ne okoz csalódást... ebben a labirintusban sokan elveszünk, és amíg úgy érezzük, hogy még kell felelnünk egy képnek addig nagyon nehéz önfeledten élvezni a szexet. Minél idősebb leszel, annál magabiztosabb is. Tisztább lesz a nő képed, és könnyebben ellazulsz, jobban megegéled a pillanatot. Addig azt tudod tenni, hogy nyitott maradsz és kísérleteznek. Nem adod fel. Idővel minden összeáll ne izgulj. :)

De ha hazudsz, magadat fogod megfosztani az örömtől, és éveket töltesz el úgy, hogy magadnak is hazudsz. Az ember csak akkor élhet boldog párkapcsolatban, ha legalább ott nem kell hazudni a, megjátszani a magát. Ha úgy érzed, hogy az őszintességed betene a kapcsolatoknak, akkor te inkább csak attól tartasz, hogy ez a kapcsolat mégsem olyan mély és idilli, mint amiben most hinni szeretnél.

Ne hazudj a párosnak, mert nem érdemes. Ha szeret el fogja bírni a kapcsolatotok, ha pedig nyitott vagy és nem adod fel, akkor megtanulod , hogy Érd el az orgazmust, mert a legtöbb nőnek ezt bizony tanulnia kell.

Sok

2020. jún. 6. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Off de nekem az egyik exem,úgy ment el hogy legtöbbször szünetet kellett tartani, mert remegett, másik lány nyögdécselt biztatott, de sejtettem sosem volt neki jó. Szóval hogy is van ez a megjátszás?
2020. jún. 6. 21:13
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem szeretnéd tönkretenni a kapcsolatot szóval hazudsz neki egyfolytában..

Egyszer úgyis ki fog bukni és akkor GARANTÁLTAN szetmegy az egész.

2020. jún. 6. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Én azt nem értem, hogy tudod megjátszani ha még sohasem volt orgazmusod? Nekem is csak orális szex közben van, de én képtelen lennék megjátszani aktus közben azt, amilyen akkor vagyok, ahogy végig futnak a remegések a testemen, és még azt a tipikus hangot is csak akkor adom ki, nem is tudnám orgazmus nélkül leutánozni.

Én a helyedben megbeszélném vele, és megkérném, hogy kísérletezzünk néha, hogy hátha összejön. Magadnak megy legalább?

2020. jún. 7. 10:46
 19/22 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Magamnak sem megy, sehogy sem de en nem is szeretnem mar probalgatni, mivel a kozeleben sem vagyok soha semmilyen huha erzesnek, teljesen jo nekem ez igy is:)

Megbeszelni semmikepp nem szeretnem vele, azzal teljesen tokretennem a szexualis eletunket, meg az o onbizalmat is.. de lehet hogy mostantol kicsit kevesbe fogok rajatszani, aztan ha rakerdez akkor elmondom neki hogy nalam ez kicsit mashogy mukodik:)

De szerencsere sosem kerdezte meg igy konkretan meg hogy eltentem e, ezert hazudnom sem kellett soha rola

2020. jún. 7. 13:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudok elmenni és ezt a barátom is tudja.

Nem csinálunk belőle nagy dolgot, persze minden alkalommal próbálkozunk, hátha... De sose jön össze, sose tudom átlépni a határt, pedig néha érzem, hogy közel van, de mégse.

A párom ezt kihívásnak fogja fel igazából, nem stresszel rá, nem ment tönkre a szexuális életünk se. Már az elején elmondtam neki, hogy nem volt még orgazmusom, de nagyon élvezem, szeretem a szexet, viccesen azt is hozzá tettem, hogy míg másoknak orgazmusa van, addig nekem begörcsöl a lábam. :P

Legyél vele őszinte, vicceld el, rengeteg nő képtelen az orgazmusa, nem vagy egyedül a próblémával.

2020. jún. 7. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!