Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek az utcán és sok csaj fintorog rám. Pedig nincs baj velem (ismerőseim szerint) miért lehet ez? Mintha undorodnának tőlem
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 22:07
12/18 A kérdező kommentje:
most tényleg egy szemüveg miatt menekülnének tőlem...vannak akik szemüveg nélkül rondábbak mint én...mégis van nőjük
2010. júl. 30. 22:52
13/18 anonim válasza:
simán lehet szerintem, de ha tudsz, akkor kontaktlencse
14/18 anonim válasza:
Te már egyszer tettél fel ide képet. :) A szemüveged tényleg nem a legjobb választás, sőt jobb lenne egy kontaktlencse. Ja és legyél magabiztos ez a legfontosabb. Egyébként nincs veled semmi más gond.
15/18 anonim válasza:
Jó, a szemüveg lehetne tényleg kisebb, de ettől függetlenül szerintem semmi gáz nincs Veled, sőt...
Ha Rád fintorognak, akkor én mit szóljak...
16/18 anonim válasza:
Tényleg nincs veled semmi baj :)
De én is azt javaslom, hogy vegyél egy másik szemüvegkeretet ;)
L/18
17/18 anonim válasza:
Mikor egyedül vagyok az utcán akkor rám is mindenki fintorog, sokszor a hülye tini p*csák még röhögnek is rajtam. De mikor a gyönyörű barátnőmmel vagyok akkor mindenki bekussol. Általában az a csaj szólja meg a másikat aki még arra sem képes, hogy felszedjen egy normális pasit.
18/18 anonim válasza:
én akkor szoktam fintorogni,ha pofátlanul megbámulnak.Nem tudok többet mondani erre.Lehet,te is ezt teszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!