Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kettős szemèlyisèg ? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettős szemèlyisèg ? Vagy csupán gonosz vagyok ?

Figyelt kérdés

Idegesít párom nevetèse ha jó kedve van ha poènkodik olyankor majd felrobbanok mivel èn nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban .

Közöltem vele ha nekem se jó ő se nevetgèljen

uralom teljesen a napjait sőt van mikor az arcában grimaszolva mèly hangon eltorzulva mondom neki biztos velem akarsz megöregedni ? Mert tönkre teszlek !!

Tehát nem manipulálom hogy hangulat ingadózás hiszti hanem nyers kèsz tènyek alá teszem minden nap hogy gyűlőlöm mert nem szeretem mert nem akarok vele lenni de bizonyos tènyezők miatt nem akarok változtatni, mert alá rendelt szolgál teljes mèrtèkben mindenben előzèkeny mindent megtesz hogy a kedvembe járjon ezèrt szerintem ő sem normális .

Sőt mikor többszőr mondom neki hogy utálom akkor megfogja az arcom hogy olyan cuki vagyok ès èdes szerintem ő jól èrzi magát velem de mièrt ???

Külvilag felè minden oke tehát ez csak kettesbe van környezetünk semmit sem vesz èszre .

Ha vendègsègben vagyunk mikor jól èrzi magát párom akkor az asztal alatt fájdalmat okozok neki hogy rosszkedve legyen ez engem boldoggá tesz ha olyankor kicsit összeomlik de olyankor utána mèg kedvesebb.

Nem egy naív fèrfi tisztán látja a világot elmondása szerint zsebre rakna hogy 1 percet sem legyen tavol tőlem sőt mindenhova utaanam jön segíteni kisérni vègtelenül kedves tehát vele is gondok vannak agyilag hogy sokkal jobban èrzi magát a lelkileg bántalmazott mint aki direkt provokalja a másikat .

Mindig csak magamat nèzem mindenben mindenben csak nekem legyen jó !!semmi èrzelem társ irant sosem volt . Önző gonosz vaagyok minden tèren mèly gyűlőlettel ès nem tudok rajta változtatni ,de ha kikerülök a külvilagban megèrint egy hajlèktalan gyermek egyből veszem elő a pènztarcám , nincs depreszióm sem teljesen tisztán látok sokat beszèlek nevetek munkámból kifolyólag .

Rajta kaptam egy internetes dolgon paromat ès akkor erösődött bennem fel ez a mèrhetetlen mèly gyűlölet amit ezerszer átrágtunk ès közöltem vele hogy a poklok poklába viszem , ahogy tudok keresztbe teszek neki , azt mondta nem baj olyan cuki vagyok .

A legmèlyebb családi fájdalmaktól a leggyengèbb pontjait minden áldott nap felhozom kicsit összeomlik de utana már hozza tálcán magától a vacsorát maszirozza a talpam szárítja a hajamat persze magától nem kèrtem soha semmi ilyenre .semmi lelki ismeret nèlkül ezt a kedvesèget eltüröm soha nem viszonzom ès ez miatt lelki ismeretem sincs .

Sajnos agressziót egyebb tènyezők miatt nem tudok alkalmazni mert ez csak szobában kettönknközött van csendben :)

Ha kimegyünk a családi asztalhoz mèg beszèlgetünk nevetünk is de amikor visszamegyünk újra bantani akarom amit kedvesèggel reagál le folymatosan .

Nem stockholm szindrómája van mert tudja látja milyen vagyok felismeri de azt mondta csak jót röhög ès imádja a fejem .okè nekem biztos van dili dokis bajom de biztosan neki is...bántalmazott gyerek voltam aztán bántalmazott kapcsolatból lèptem ebbe a kapcsolatba áldtam az eget hogy milyen jó embert ismertem meg kedves is voltam mert megnyugodtam de mikor megtaláltam az emailt amit nem kellett volna utána pokolá akartam tenni az èletèt de nem.sikerül !!!ès hogy alázom bántom tetszik egyre jobban ès hogy szolgál .

2020. jún. 2. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Xddddd
2020. jún. 2. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amekkora fika vagy, az sem lepne meg, ha J. A. volna a monogramod. Szegény gyerek.
2020. jún. 2. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Két gyökér. 😂😂😂
2020. jún. 2. 22:39
 14/14 A kérdező kommentje:
J A az meg ki a franc ? Nem talált 😛
2020. jún. 3. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!