Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal abérletbe költöznénk. De viszont kaptunk egy olyan ajanlatot amit nagyon nehéz lenne visszautasítani. De egy problémám van. Egy kissé féltékeny vagyok. És 3 lány lakótársunk lenne.. Én meg emiatt kissé meginogtam, mit tegyek?
Az albérlő szerint olyan nagy a lakás. Hogy általában észre se veszik egymást az emberek.
Én ezt értem.
De nem akarom azt hogy melltartó nélkül flangáljon az egyik csaj.. Hát értitek..
Nem akarom hogy túl kedves legyen párommal. Vagy hogy egyáltalán beszéljenek. Semmi ilyesmit nem akarok.
Emiatt aggaszt ez a lány lakótárs dolog.
Tapasztalatokat írjatok le.
És véleményeket köszönöm!!
(L)
A baratom es en pont most keresunk egy szep nagy lakast vagy hazat, ahol elferunk 5-en, 6-an, es jo kis lakokozosseget alkothatunk jo fej emberekkel. Egyikonk sem nagyon akar csak kettesben lakni, csak egymas tarsasaga lenni.
Nyilvan orulok, ha nem olyan csajokat talalunk, akik pont az esetei es bombazok, de ha igen, akkor igy jartam:D Azert atgondolhatnad, mennyi stresszt okozol magadnak az ilyen fantazialasaiddal (Amugy szerintem valoszinu, hogy igy lesz, ahogy mondod, otthon en sem hordok melltartot:P)
Csak az a baj, hogy igy nincs ertelme kapcsolatban elni. Pokolla teszed a sajat eletedet es a pasidet is.
El kell hinned, hogy nincs szukseged senkire a boldogsagodhoz, igy talan egyszer fuggetlenne valsz es le.sz.od, hogy kin van melltarto.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!