Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal abérletbe költöznénk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal abérletbe költöznénk. De viszont kaptunk egy olyan ajanlatot amit nagyon nehéz lenne visszautasítani. De egy problémám van. Egy kissé féltékeny vagyok. És 3 lány lakótársunk lenne.. Én meg emiatt kissé meginogtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az albérlő szerint olyan nagy a lakás. Hogy általában észre se veszik egymást az emberek.

Én ezt értem.

De nem akarom azt hogy melltartó nélkül flangáljon az egyik csaj.. Hát értitek..

Nem akarom hogy túl kedves legyen párommal. Vagy hogy egyáltalán beszéljenek. Semmi ilyesmit nem akarok.

Emiatt aggaszt ez a lány lakótárs dolog.

Tapasztalatokat írjatok le.

És véleményeket köszönöm!!

(L)

2020. jún. 2. 08:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Én laktam már ennyi emberrel együtt, jól elfértünk, elég nagy volt hozzá a lakás, a konyha/fürdő használatával se volt semmi gond, privát szféra is volt (gondolom, lenne saját szobátok). Ez a része szóval szerintem nem gáz, de ez személyfüggő is persze. Szvsz ha jó árban és jó helyen van, megéri. Az persze lutri, hogy milyenek lesznek a többiek, de ez a rizikó egy-két lakótárs esetén is ugyanúgy megvan.

Ez a szintű féltékenység viszont semmilyen körülmények között nem normális. Főleg, hogy azt se akarod, hogy egyáltalán beszéljenek, ez egész egyszerűen egy irreális és egészségtelen gondolatmenet, és a lakhatástól függetlenül probléma.

2020. jún. 2. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha albérletbe költöznék a párommal csak ketten inkább fizetnénk többet de akkor és azt csinálnánk amit akarunk nem alkalmazkodnánk 3 idegen emberhez.
2020. jún. 2. 10:03
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Biztos hogy nem költöznèk igy albérletbe és nem féltékenység miatt.Mi szeretünk meztelenkedni hangosan sexelni és mindenhol kiabálva veszekedni ha nincs kedvünk akkor nem elmosogatni barátokat fogadni éjszakáig bulizni hangoskodni nevetni és kettesbe lenni a ház minden részén.
2020. jún. 2. 10:46
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Férfiként mondom hogy én nem mennék bele. Tényleg gáz lesz ha más csajok ott fognak mászkálni előttetek. A barátod biztos megnézi majd őket mert hát csak férfiból van...🙂
2020. jún. 2. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Nyújtsa fel a kezét az a férfi, aki örülne annak az albérletnek, ahol rajta és a párján kívül még három másik "kan" is lakik.
2020. jún. 2. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
15# Kertes házban lakunk pont azért vettünk kerteset mert nekünk ez felel meg.De van tanyánk is.
2020. jún. 2. 11:00
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem laktam lakotarsakkal es nem is laknek kesobb sem, tok mindegy, mennyien vannak es milyen nemuek. Plane, ha a parommal akarok egyutt elni, akkor VELE szeretnek lakni, nem masokkal bandazni, mintha valami olcso hosteles kirandulason lennek. Szerintem ennyi penzt boven meger egy normalis, felesleges lakoktol mentes lakas.
2020. jún. 2. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

Akinek anyagilag felmerül a kérdés, hogy ez jó ajánlat, az valószínűleg nem keres sokat.

Aki sokat keres, annak ez nem merül fel. Úgy, ahogy az utolsó is írta.

2020. jún. 2. 12:21
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem mennék bele. Egyrészt azért, mert nem lenne intim szféra, másrészt lányokkal (ráadásul többel) nagyon nehéz együtt élni- mondom nőként.

Nem a barátom (jelen esetben nekem férjem) miatt aggódnék, nem féltékenykedésből lenne nálunk konfliktus, hanem az egész rendszer miatt....

4 nő egy helyen már tömeg.

2020. jún. 2. 13:00
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Sokkal jobb ha ketten vagytok, nem kell másokhoz alkalmazkodni, csak a tietek a lakas. 3 lakotars nekem szinglikent is epp hogy beleferne
2020. jún. 2. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!