Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal abérletbe költöznénk. De viszont kaptunk egy olyan ajanlatot amit nagyon nehéz lenne visszautasítani. De egy problémám van. Egy kissé féltékeny vagyok. És 3 lány lakótársunk lenne.. Én meg emiatt kissé meginogtam, mit tegyek?
Az albérlő szerint olyan nagy a lakás. Hogy általában észre se veszik egymást az emberek.
Én ezt értem.
De nem akarom azt hogy melltartó nélkül flangáljon az egyik csaj.. Hát értitek..
Nem akarom hogy túl kedves legyen párommal. Vagy hogy egyáltalán beszéljenek. Semmi ilyesmit nem akarok.
Emiatt aggaszt ez a lány lakótárs dolog.
Tapasztalatokat írjatok le.
És véleményeket köszönöm!!
(L)
Én laktam már ennyi emberrel együtt, jól elfértünk, elég nagy volt hozzá a lakás, a konyha/fürdő használatával se volt semmi gond, privát szféra is volt (gondolom, lenne saját szobátok). Ez a része szóval szerintem nem gáz, de ez személyfüggő is persze. Szvsz ha jó árban és jó helyen van, megéri. Az persze lutri, hogy milyenek lesznek a többiek, de ez a rizikó egy-két lakótárs esetén is ugyanúgy megvan.
Ez a szintű féltékenység viszont semmilyen körülmények között nem normális. Főleg, hogy azt se akarod, hogy egyáltalán beszéljenek, ez egész egyszerűen egy irreális és egészségtelen gondolatmenet, és a lakhatástól függetlenül probléma.
Akinek anyagilag felmerül a kérdés, hogy ez jó ajánlat, az valószínűleg nem keres sokat.
Aki sokat keres, annak ez nem merül fel. Úgy, ahogy az utolsó is írta.
Nem mennék bele. Egyrészt azért, mert nem lenne intim szféra, másrészt lányokkal (ráadásul többel) nagyon nehéz együtt élni- mondom nőként.
Nem a barátom (jelen esetben nekem férjem) miatt aggódnék, nem féltékenykedésből lenne nálunk konfliktus, hanem az egész rendszer miatt....
4 nő egy helyen már tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!