Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már ki ez miatt hosszú kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Mikor már pár éve együtt vagytok , és minden jó , de te már vágysz gyerekre , esetleg házasságra stb.
A másik fél pedig mindig csak hezitál. Akarja is , meg nem is.
Szereted , de talán eltérőek a célok.
Meddig jó ilyenkor várni ?
Mit tennél ilyen helyzetben ?
( A kérdés fiktív , nem vagyok pont ilyen helyzetben , de érdekelne ki mit gondol.)
2020. jún. 1. 22:08
1/5 anonim válasza:
Ha ez a célod az életben akkor lépj ki.
De az már más kérdés, hogy mikor ismersz meg valakit akivel ez működhet.
és az olyan legyen akit szintén szeretsz és boldog vagy vele.
Vagy ez kevésbé számít....csak a gyerek a lényeg... De mellette boldogtalan leszel..
2/5 anonim válasza:
Ebben a helyzetben vagyok, 3. éve és nem tudom kilépjek-e :)
3/5 anonim válasza:
Hogyha rövid időn belül családot, gyereket szeretnék akkor csak is olyan férfiakkal ismerkednék akiknek hasonló a terveik a jövőre nézve. Nem örülnek ha a párom ezen hezitálna, nem jó jel.
4/5 anonim válasza:
Kilépnék, nem kell húzni egymás idejét. Jobban szeretem az elején tisztázni, hogy kell-e neki gyerek.
5/5 anonim válasza:
Én kiléptem. Nem egyeztek a jövőre vonatkozó elképzeléseink, sok volt köztünk e miatt a konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!