Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta kicsit szerelmes vagyok a barátom barátjába. Mi lesz ebből? 24/N
Tetszel neki. Főleg hogy 4 éve nem láttad soha nővel. Nagyon nehéz helyzetben vagy. Talán beszélned kellene vele négyszemközt. Azt mondják szerelemben mindent szabad. Én beszélnék vele, hogy mit gondol rólad. És ha tényleg nagyon bejöttök egymásnak, akkor váltanék.
Viszont ebből csúnya szakítás lehet a pasiddal az biztos, és az ő barátságuknak is akkor annyi.
Az ilyen sztorik után miért lepődik meg annyi nő, hogy a jobb lehetőségű férfiak nem veszik őket komolyan? Rengeteg ilyen sztori van, csak a többségét nem pakolják ki az ablakba vagy a gyakorira.
Vagy a régi sráccal maradsz vagy váltasz az újra. Ebből sehogy sem jössz ki jól.
Férfi vagyok és tizenévesen az összes legjobb barátom csajozott, tetszett sok lánynak, első sorból néztem végig a szerelmeiket, kapcsolataikat. Én nem kellettem senkinek, sőt aki pár lányba bele voltam zúgva, azoknak is valamelyik legjobb barátom tetszett viszont. Huszonévesen aztán nálam is beindultak a dolgok, egész jó pasi lettem és úgy ahogy megtanultam csajozni is. Viszont ettől a mai napig nagyon félek, hogy lesz egy barátnőm és valamelyik gyerekkori barátom fog jobban tetszeni neki utána. (A mai napig a középsulis barátaim a legjobb barátaim és tartjuk a kapcsolatot.) Kamasz koromból ez a rossz érzés nagyon bennem maradt és szerencsére már másik városban élek, de ezért is szeretném, ha a barátnőm és a legjobb barátaim nem nagyon érintkeznének egymással.
És e szerint a kérdés szerint ennek a félelemnek van is alapja :'(
Szóval 4 éve vagytok együtt, te meg évek óta másba vagy szerelmes. Az lesz kérdező, hogy az értelmező kéziszótárban a te képed lesz a sötétségnél.
Az barátodat ne szívasd, dobd ki, mert nem szereted. A haverjába meg addig lennél "szerelmes", míg össze nem jöttök, de ha jó barátok ez nem fog megtörténni. Akadj le róluk és keress egy harmadikat, de az ne legyen egyiknek se a haverja, se a tesója, se az apja.
Hűha,rád szokott nézni, tényleg teljesen odavan érted! (Sarcasm mode off)
Szegény pasid sajnálom, minden este egy olyan nő mellett alszik el, aki közben egy másik fazonra csorgatja a nyálát.
Ööööööööö... már ott kezdeném, hogy a párom barátaira nem is nézek potenciális lehetőségként!
Másodszor meg biztos nem tenném tönkre a barátságukat.
Vagy elfelejted gyorsan a pasid haverját, vagy hagyd ott a pasid, de hogy a barátjával se jönnék össze, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!