Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta kicsit szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta kicsit szerelmes vagyok a barátom barátjába. Mi lesz ebből? 24/N

Figyelt kérdés
Párommal több mint 4 éve vagyunk együtt abból kb. 2 éve tetszik a barátja is. Próbáltam megszakítani a kapcsolatot vele teljesen egy darabig, de akkor sem múlt el az érzés. Folyamatosan nem tudom kerülni, hiszen jóban vannak, sok közös programunk van. A baj az, hogy ilyenkor sokkal figyelmesebb velem mint a saját párom, ha mesél egy vicces sztorit egyből rám néz, hogy én nevetek-e, sok ilyen kis apróság. Nagyon udvarias. Mióta együtt vagyunk nem láttam nővel és elvileg ezelőtt sem igazán volt szerencséje ilyen téren. Külsőre a párom jobb férfi, viszont a barátja az aki először megtetszett úgy, hogy a belső értékei tetszenek. Nagyon rosszul érzem magam emiatt, mert szeretem a párom is. Túl lehet ezen valahogy lépni? Ti voltatok hasonló helyzetben? Mit csináljak? Vajon tetszem a havernak vagy csak én beszélem be magamnak?

2020. jún. 1. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt így ne jelentsd ki, hogy a párod baratja kedvesebb mint a parod. Az hogy talalkoztok parszor es ugy kedves azt nem kene összehasonlítanod egy több éves kapcsolattal. Ha meg nem szereted parod, hagyd ott, gondolj bele ha netan a baratjaval osszejonnel rogton miután még szakitani se szakítottatok azzal teljesen osszetorod, abban biztos lehetsz
2020. jún. 1. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
4%

Tetszel neki. Főleg hogy 4 éve nem láttad soha nővel. Nagyon nehéz helyzetben vagy. Talán beszélned kellene vele négyszemközt. Azt mondják szerelemben mindent szabad. Én beszélnék vele, hogy mit gondol rólad. És ha tényleg nagyon bejöttök egymásnak, akkor váltanék.

Viszont ebből csúnya szakítás lehet a pasiddal az biztos, és az ő barátságuknak is akkor annyi.

2020. jún. 1. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen sztorik után miért lepődik meg annyi nő, hogy a jobb lehetőségű férfiak nem veszik őket komolyan? Rengeteg ilyen sztori van, csak a többségét nem pakolják ki az ablakba vagy a gyakorira.

Vagy a régi sráccal maradsz vagy váltasz az újra. Ebből sehogy sem jössz ki jól.

2020. jún. 1. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt az is kérdés kicsit vagy nagyon szerelmes a haverba.
2020. jún. 1. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg nekem a barátság szent, nem tennék tönkre egy barátságot. Az rendben van hogy nem az ember dönti el, kibe lesz szerelmes, de én nem tudok a párom barátaira úgy nézni.
2020. jún. 1. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok és tizenévesen az összes legjobb barátom csajozott, tetszett sok lánynak, első sorból néztem végig a szerelmeiket, kapcsolataikat. Én nem kellettem senkinek, sőt aki pár lányba bele voltam zúgva, azoknak is valamelyik legjobb barátom tetszett viszont. Huszonévesen aztán nálam is beindultak a dolgok, egész jó pasi lettem és úgy ahogy megtanultam csajozni is. Viszont ettől a mai napig nagyon félek, hogy lesz egy barátnőm és valamelyik gyerekkori barátom fog jobban tetszeni neki utána. (A mai napig a középsulis barátaim a legjobb barátaim és tartjuk a kapcsolatot.) Kamasz koromból ez a rossz érzés nagyon bennem maradt és szerencsére már másik városban élek, de ezért is szeretném, ha a barátnőm és a legjobb barátaim nem nagyon érintkeznének egymással.

És e szerint a kérdés szerint ennek a félelemnek van is alapja :'(

2020. jún. 1. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Szóval 4 éve vagytok együtt, te meg évek óta másba vagy szerelmes. Az lesz kérdező, hogy az értelmező kéziszótárban a te képed lesz a sötétségnél.

Az barátodat ne szívasd, dobd ki, mert nem szereted. A haverjába meg addig lennél "szerelmes", míg össze nem jöttök, de ha jó barátok ez nem fog megtörténni. Akadj le róluk és keress egy harmadikat, de az ne legyen egyiknek se a haverja, se a tesója, se az apja.

2020. jún. 1. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Hűha,rád szokott nézni, tényleg teljesen odavan érted! (Sarcasm mode off)

Szegény pasid sajnálom, minden este egy olyan nő mellett alszik el, aki közben egy másik fazonra csorgatja a nyálát.

2020. jún. 1. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ööööööööö... már ott kezdeném, hogy a párom barátaira nem is nézek potenciális lehetőségként!

Másodszor meg biztos nem tenném tönkre a barátságukat.

Vagy elfelejted gyorsan a pasid haverját, vagy hagyd ott a pasid, de hogy a barátjával se jönnék össze, az is biztos.

2020. jún. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!