Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani a túlsúly miatt?
Bár nem derült ki számomra a kérdésből, hogy te mennyire támogatod ebben, de szerintem sokkal jobban tudnád motiválni, ha együtt csináljátok. Nőként mondom, hogy finoman kell ezeket nekünk beadni mert kényesek vagyunk a súlyunkra, a kritikára meg főleg. :D Akár első lépésként menjetek el közösen venni egy dögös női edzőruhát, cipőt, dicsérni benne hogy milyen jól feszül rajta a ruci stb. :D
Aztán utána szépen fokozatosan elmenni kocogni, edzőterembe menni. Nem kell első alkalommal széthajtani mert el fog menni a kedve. Türelmesnek kell lenni.
Szerintem nagyon fontos közben hogy dicsérd, tunningold az önbizalmát, ne érezze azért azt, hogy már biztos nem kívánod a teste miatt stb.
Én nem gondolom egyébként hogy bunkó vagy vele emiatt. Ha ő így reagál, hogy nem érdekli mit mondasz meg másnak úgyis tetszene az ugyanolyan bunkóság.
28/n
ÉN ugyanabban a helyzetben voltam, mint a kérdező. Számomra nem hagyott más lehetőséget az exem, mint megbarátkozni a brutális zsírpárnákkal vagy szakítani.
Sok nő semmilyen jóindulatú kritikát nem visel el. Én próbáltam együtt futni a csajjal. Mondtam menjünk el erdőbe kirándulni. Ajánlottam neki, hogy keressünk barátokat kosarazáshoz. (A csaj ugyanis ex kézis volt.) Semmi nem használt.
Nem egy nőt láttam már akinek természetes, hogy az évek folyamán csak egyre nagyobbra hízik és nem fogja fel, hogy ez nem normális.
Vannak értelmes csajok is akik ügyelnek az egészségükre, fel kell szedni olyat.
Egy korábbi válaszolóra visszautalva: igen, majdnem kockahasam van és én rendszeresen edzek
Nőként mondom elég gáz így kijelenteni, hogy esze ágában sincs fogyni, mi lesz később?!
Más lenne, ha próbálkozna legalább, nem csak a te kedvedért, hanem maga miatt.
12-es, a te hasad nem érdekel, a kérdező problémáját tárgyaljuk. Mi köze a kérdező nőjének a te hasadhoz?
Kérdező, főzz neki. Ne akarj vele edzeni, mert az olyan megalázó. Sokan azt hiszik, de menő, inkább olyan, hogy felügyelem, mozogsz-e.
Ne akarjon vele mozogni, mert megalázó?
Megbízni persze tök oké, ugye?
Szerintem nem elfogadható az hogy barátkozzon meg a csaj súlyával. Csak az a baj hogy amíg magában nem érez motivációt addig nem fog fogyni.
Lehet hogy az a megoldás marad hogy vagy elfogadod így ahogy van, vagy keresel mást. Sok házasság is emiatt megy tönkre.
Köszönöm a véleményeket.
Én már nem tudom hogy álljak a kérdéshez..
Próbáltam kicsalni röpizni gyereklabdával, de ha elgurult a labda nem futott érte; ez a játék 5perc volt.
Túlnyomó részt kocsival megy dolgozni mert 10perc! séta sok a melóhelyig és fáj a lába.
Fáj a dereka dagad a lába..Idegesít h leget vki ilyen buta felnőttként h már tünetek vannak és mégse változtat...
Vmelyik este 10kor 2 nagy sütit evett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!