Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szexeljek a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szexeljek a férjemmel?

Figyelt kérdés
Van pár problémánk az elmúlt időben, köztük az egyik a ritka, számomra nem minőségi szex. Ezt meg is beszéltük, eddig nem rajtam múlt a dolog. Viszont most már úgy érzem, hogy nem vonz a gondolat, hogy lefeküdjek vele, annyira elhidegültem tőle, pedig most többször próbálkozna viszonylag. Sajnálom ezt és szeretnék tenni a kapcsolatért, de egyszerűen már nem kívánom őt úgy. Hogyan hozzam ezt helyre, ha még lehet?

2020. máj. 31. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Én olyan tanácsokat kaptam, hogy 1 hétig próbáljuk ki, hogy minden nap szexeljünk...hát nem tudom, lehet meg kellene próbálni...

Volt ilyen kísérlet, olvastam is sok helyen, egy nő a nők lapjában le is írta, de megbukott az egy hetes szex, kifáradtak, nem kívánták egymást 3 nap után.

2020. jún. 2. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

Napi egy aktustól kifáradtak?

Ott valami más gond volt. Egy jó kapcsolatban 40 felett is működik a napi szex.

2020. jún. 2. 22:09
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

Én vagyok a heti minden napi szexes válaszos...

Igazad van, jobb egyedül, mint egy boldogtalan párkapcsolatban

Irigyellek, hogy nincsenek félelmeid ezzel kapcsolatban

Mindenesetre boldog életet kívánok neked🙂

2020. jún. 2. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem sikerült megbeszéléssel zöld ágra vergődnötök, vagy ha sikerült is, de eredménye nincs, akkor határozd el magad egy döntő lépésre...
2020. jún. 3. 08:48
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

#8, ezt szépen fogalmaztak.

Csak szex volt, nem ő.

Szerintem az az "ő", akivel elkezdett már nincs, vagy nem is volt.

Aki nincs ott a kapcsolatban, nem lehet vele kommunikálni, még beszélni problémát, azzal ne vesziődj.

24 év után váltunk el, végül valami egyszerű dolog miatt, de addig számos, igen súlyos gondom jutottunk túl, mert akartuk.

Ne ásd el magad, és ne is szürkülj bele egy ilyen társas magányba!

2020. jún. 8. 10:34
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Mintha a volt feleségemet hallanám, aki mindent meg akart javítani, majd átpasszolta a labdát nekem hogy te vagy a férfi, dobd fel a kapcsolatot. Ez egyszerűen nem így működik. 18 év után az ember teste megöregszik, de az agya, a vágyai maradnak 20 éves szinten. Sajnos a volt nejem elhízott az évek során, és még nem is feltétlen tehetett róla, mert a gerincével voltak problémák. Nem részletezem, felszedett több mint 20 kilót. Amikor megismertem jó érzéssel töltött el amikor láttam, de sajnos ez megváltozott. Férfiként számomra fontos, hogy begerjedjek a partneremre, ha ez meg van, akkor jó a szex, ha nincs meg akkor fel sem áll. Évekig ettem a kamagrát hogy szex valahogy működjön, ez mindent elmond. Aztán egyszer megtört a jég és félreléptem, nem volt előre eltervezett, de nem bánom. Felnyitotta a szemem, hogy butaságot csinálok és ahelyett hogy élvezném az életet csak szenvedek. Több kivizsgálásra is elmentem, mert azt hittem hogy a kor miatt már egészségügyi problémáim vannak, pedig a fejemben volt a probléma.
2020. júl. 26. 22:00
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
Utolso. Egyet ertek. Ha egy no elhizik, vege a szexnek es a kapcsolatnak ha a ferfinak meg van kedves hancurozni.
2020. júl. 26. 22:06
 18/25 A kérdező kommentje:
Én nem híztam el...
2020. júl. 26. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy nő elhízik?

És ti nem híztatok el vagy kopaszodtatok meg?:D

Vagy mit gondoltok, titeket ugyanúgy kíván az asszony?

Hagyjuk már ezt a felelősség tologatást...

A nőknek veletek ellentétben mindenhez legyen gyomruk?

2020. júl. 27. 06:40
 20/25 anonim ***** válasza:
38%
A ferfiak java 30-35 felett megkopaszodik, vagy oszul. Azzal semmi gond nincs. Tobb szaz kopasz ismerosnek van fullos csaja az ismerosi korben. Ellenben kover pasinak alig, vagyis de, ha tele van penzzel. Az a baj, hogy a nőn egyik sem segit, ha kover vagy foltosan hullik a haja, hiaba lesz penze, le se fogja carni a legtobb pasi. Forditott esetben pedig mindig lesz noje. Ez a kettos merce. Plusz a noknek 35 korul elkezdenek lógni a csöcsei. Pasiknak nem.
2020. júl. 27. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!