Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, szerintetek is gáz, vagy az ő felfogásával van gond?
Szerintem van valakije, vagy már nem szeret, ha egy ilyen dolgon kiakadt.
Semmi extrém nincs benne, nekem is csinálta férjem, mikor nagyobb volt a hasam várandósan, aztán végére szex lett belőle. Furi a pasid.
hát ez nekem nagyon fura kérés lenne:D
az igaz hogy valamilyyen szinten jó számítani ilyenkor valakire, de azért egy a kéztörés,, nem rokkantság..meg hát attól is függhonnan kérné hogy leborotváljam
mindenesetre ..Én első körben kozmetikushoz küldeném a barátnőm. ( felajánlanám h kifizetem) 24F
miért is nincs sok eszem? :D
az orvos a kezét már rendbe rakhatta... a kozmetikus meg szőrt leszedné neki..
vagy te akkora marha vagy h azt hitted kozmetikus gipszeli be a kezét?
Pont leírtad a lényeget! Ez csak egy TÖRÖTT KÉZ!
Igen valóban nem kellemes, de nem egy tehesség vagy lebénulás.2-3 hónap után rendbejön.
Ilyenkor természetes lehet segíteni felöltözni neki, helyette megcsinálni a ház körüli teendőket , mosogatni , főzni ecetera.
De szerintem a seggét kinyalni se kell. Amit a kérdező kért az meg nálam már erősen az a kategória!
volt már eltörve a kezed ? elküldenéd kozmetikushoz kiszolgáltatottan ahol mégscak normálisan fel -le se tudna öltözni segítség nélkül.
Nyugodtan lehet parasztnak lennni, gondolom nem két- három hetes dzsungelt kéne leborotválni.
Szánalmas egyes férfiak mennyire életképtelenek. Mi gyereket nyomunk ki magunkból, némelyik " férfi" meg egy szőrszáltól frászt kap. Vicc, és veritek a nyálarokat ugyan miért nincs nőtök....
Igen képzeld , volt már eltörve :) És képzeld egy kézzel is sikerült megborotválkoznom!;)
( Mellesleg nekem semmi bajom sincs vele , ha nem teljesen csupasz... nekem magával az elvvel van bajom , hogy sok mindneben segítek , de ezt már nem csinálom meg neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!