Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha megütött a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha megütött a férjem? Hogy dolgozzam fel? Nagyon összevesztünk, igaz, h. én mentem neki, mert már annyira felhúzott, de végül megpofozott, h. felrepedt belül a szám.

Figyelt kérdés
Borzasztóan megvisel, mert nem jellemző ránk a veszekedés és szeretjük egymást. Van egy 10 hetes kisbabánk is.
2008. nov. 24. 11:27
1 2
 11/16 Srapnel ***** válasza:
62%

Ja, hát így megy ez:

Ha nem üt vissza, akkor egy puhap*cs, akit még az asszonya is elver (ezt maga az asszony is így gondolhatja!), ha meg visszaüt, akkor meg inkorrekt agresszor.

Meg kellene már tanulni nőnek és férfinak is, hogy értelmes lény nem üt meg egy másik értelmes lényt, akármilyen nemű is. Nem nő és férfi kérdése. Ordítozzanak, veszekedjenek, kiabáljanak, sértegessenek. Azon a terepen mindenki egyenlően erős.

2008. nov. 24. 14:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Minden hozzáaszólónak igaza van, köszönöm a válaszokat. Én tanultam belőle, a problémánk pedig megoldódott!
2008. nov. 24. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok választkaptál, látom. Némelyik hasznos lehet számodra.

9 hónapos terhes vagyok. A párom végtelenül türelmes ember. Imádom őt ezért. Valamelyik nap addig "pofáztam" a problémáinkról, hogy nagyon ideges lett.

Építkezünk, és hát nincs sok pénzünk. Közben jön a baba is hamarosan. Ezeket megtudjuk oldani, de nagyon nagy türelem kell hozzá és megértés.

Csak azt akartam megírni, hogy a párom ideges volt nagyon, és majdenm megütött. De megállt a keze...hála istennek.

Arra kért, hogy hagynam őt békén egy kicsit.

Reggel minden más volt. Bocsánatot kért, amiért félelmet keltett bennem.

Nekem nem kellett volna "felhúznom" olyan dologgal amit előtte már megbeszéltünk. De én aggódtam, hogy minden rendben lesz-e. Az építkezés, a pénz, a baba érkezése. Ezekért őt hibáasztattam, holott együtt vágtunk bele. És ő mindetn meg tesz. Két kezével építi a házunkat, esőben, minuszokban.

Sajnálom, hogy megütött, de ha sikerült megbeszélni akkor az már félsiker.

És látom meg is oldódott a dolog.

Nagyon nehéz a döntés ilyen helyzetekben. Én is elítélem....

Ha a két ember értelmes, akkor sikerül ezen túllépni.

De vigyázni kell.....több ilyen ne legyen.

Minden jót.

2008. nov. 25. 09:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

Mi is hasonló helyzetben vártuk a babánkat és még most sincs teljesen kész a házunk...

Tul.képp most is emiatt dőlt ki a bili, h. én kiakadtam, nem bírom tovább az állandó kupit, a festékesvödröket stb...

Nagyon nehéz, mindketten hibáztunk, de megpróbálok nyugodtabban reagálni a dolgokra én is, ő is...

2008. nov. 25. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Mondhat itt bárki akármit, ha egyszer Te nekimentél, szerintem jogos volt -ha nem is helyes- a visszaütés. Most komolyan, 10 emberből 1 tud talán ilyen helyzetben hideg fejjel reagálni. Védekezési reflex... Ha már tolerancia, akkor legyünk már a férfi felé is toleránsak. Ugyanis az elmondottak alapján nem úgy tűnik, hogy valaha megütött volna, "magától".
2013. jún. 6. 09:42
 16/16 anonim válasza:
Nőt nem üthet meg? Az összes nő kihasználja ezt úgyhogy ha kell én bárkit megütök ha ő is engem
2020. aug. 31. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!