Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy több esetbe hosszabb kapcsolatba nem olyan szép lányokat választanak? Azt biztosabbnak érzik a pasik?
én szerintem meg tökmindegy, hogy az ember hogy néz ki, ha nem lehet vele 5 percnél tovább elbeszélgetni. mert egy párkapcsolatban nem igazán lehet sokáig meglenni úgy, hogy csak a partnered szépségét csodálod, vagy éppen az ágyban hancúroztok. olyan csaj, aki szép is és okos is és jó a természete, nagyon kevés van. én mondjuk ismerek egy ilyet, viszont már neki is akadt barátja. mellesleg megjegyezném, hogy a pasija se egy adonisz, szóval megint témánál vagyunk.
mellesleg jómagam is voltam olyan helyzetben, hogy külsőre a legkevésbé sem tetszett a pasi, mégis annyira megfogott benne a természete és az intelligenciája, hogy akár párkapcsolatba is belementem volna. de aztán végül nem lett belőle semmi, de nem az én hibámból.
18/L
Jól mondják az előttem lévők.Nem kell attól félni,h pl a legjobb haverod a hátad mögött k*rogatja,másrészt több lány is kérdezte már itt h a szép lányokhoz miért nem mennek oda a pasik,jó pár válasz az volt,mert félnek oda menni egy szép lányhoz,félnek h kineveti,megszégyeníti ,stb.
Jó jó ez mind általánosítás,de az a probléma h a mai fiatalok nagy része ilyen.
F/17
U.i.:én sem vagyok egy szép sütemény sztem:Dén se megyek oda egy gyönyörű lányhoz,épp azért amiket írtam.Bocsi ha elkanyarodtam a témától:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!