Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya dolog volt, hogy nem adtam kölcsön az autómat?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, de nem élünk együtt. Ennek ellenére majdnem minden nap találkozunk, és néha nála alszom. A multhéten kölcsönkérte az autómat, mert meg akart nézni egy eladó motort 60 kilóméterre. Neki is van autója, csak nincs rajta vonóhorog, és trailerrel akart menni. Apukám mindig hangoztatta, hogy autót soha nem adunk kölcsön, és emiatt meggondolatlanul azt válaszoltam, hogy menjen a sajátjával. Látszott rajta, hogy rosszúl esik neki, de aztán mondtam, hogy viheti. Ezután már inkább nem kellett neki, és szerzett másik autót. Nagyon megbántam, hogy önző voltam, mert ő is sokat segített nekem, az autómat is gyakran ő javítja. Azóta láthatóan hidegen beszél velem, magától nem hív fel, és ha én hívom akkor is gyorsan lekoptat, mondván hogy épp dolga van.2020. máj. 26. 11:53
41/46 anonim 

válasza:

A barát nem szakított és nem is mondta azt, hogy szakítani akar.
Tudomásul vette, hogy amit ő komoly kapcsolatotnak gondolt, az nem annyira komoly.
42/46 anonim 

válasza:

"Tudomásul vette, hogy amit ő komoly kapcsolatotnak gondolt, az nem annyira komoly."
És ez nem manipulálás?
"Nem adod oda az autód? Pedig azt hittem, szeretsz."
43/46 anonim 

válasza:

Nem manipulálás, reakció!
Talán te azt várnád, hogy a barátja kérjen elnézést az érzéseiért, de ez nem így működik.
44/46 anonim 

válasza:

Látom, itt mindenki odaadta volna az autóját. (Legfőképpen azok, akiknek nincs is.) Apud jól mondta, kérdező; autót nem adunk kölcsön. Mint ahogy horgászfelszerelést, vagy a farkunkat sem.
45/46 anonim 

válasza:

Az eddig se volt részéről komoly kapcsolat ha ilyenen behisztizik a pasi. Mi az hogy elvárás hogy vontatni tudjon a párja gyakran használt kis kocsijával, mert különben nem vagy komoly kapcsolat, és leráz meg nem vesz emberszámba? Ez a szakításnál is rosszabb, hogy azt sugallja, ettől a nő rossz. És itt nem tudom ki az a balfsz aki ezt nemekre bontja, hogy kik védik a nőt kik nem. Itt nem a női nemet védi senki. Ez a szituáció fordított nemekkel is igaz.
46/46 anonim 

válasza:

Egyébként kérdező ebből is látszik hogy jól tetted hogy nem adtad kölcsön a kocsit, mert aki egy ilyen helyzetet így reagál le, az nem hiszem hogy korrekt lett volna ha a kocsiban kár keletkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!