Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya dolog volt, hogy nem adtam kölcsön az
autómat?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, de nem élünk együtt. Ennek ellenére majdnem minden nap találkozunk, és néha nála alszom. A multhéten kölcsönkérte az autómat, mert meg akart nézni egy eladó motort 60 kilóméterre. Neki is van autója, csak nincs rajta vonóhorog, és trailerrel akart menni. Apukám mindig hangoztatta, hogy autót soha nem adunk kölcsön, és emiatt meggondolatlanul azt válaszoltam, hogy menjen a sajátjával. Látszott rajta, hogy rosszúl esik neki, de aztán mondtam, hogy viheti. Ezután már inkább nem kellett neki, és szerzett másik autót. Nagyon megbántam, hogy önző voltam, mert ő is sokat segített nekem, az autómat is gyakran ő javítja. Azóta láthatóan hidegen beszél velem, magától nem hív fel, és ha én hívom akkor is gyorsan lekoptat, mondván hogy épp dolga van.
Azért úgy könnyű úgy vigyázni rá, hogy ő szervizeli neked.
Lényegében, te számíthatsz rá, ő még nem terád.
Ennyi.
Apadtol kaptad az autót?
Szerintem nem is fogadta be a barátodat a családod.
Ne haragudj,de ki viselkedik így? Egy idegennek nem adom kölcsön, de aki szervizeli,és a barátom másfél éve...
Lehet, hogy nem haragszik rád, de nem is erdekled.
Megérdemled.
Innentől kezdve pont lekakalja, hogy ki van veled, és mit akarsz. Így jártál.
Máskor gondolkozz.
2020. máj. 26. 17:43
22/46 anonim válasza:
Meglepnek a válaszok, én először itt olvastam a "nőt és kocsit nem adunk kölcsön" okosságot. Gondolom, ha a nemek fordítva lennének, a válaszolók is a nem-kölcsön mellett állnának, mint mindig.
2020. máj. 26. 17:47
23/46 A kérdező kommentje:
Családom nagyonis befogadta a párom, apukám hamarabb ismerte, mint én. Utólag elmeséltem apukámnak is a történeteket, és azt mondta, hogy nem volt szép gesztus. Profi kamionsofőr a barátom, jó kezekben lett volna nála az autó, csak én nem szeretem adni senkinek na... biztos más is van ezzel így. Ha az autó értéket kérte volna készpénzben akkor természetesen adtam volna neki, de használati tárgy egészen más.
2020. máj. 26. 18:12
24/46 anonim válasza:
Beszèlsz már össze-vissza. Elejèn mèg apukád "hitvallására" hivatkoztál, most meg már a kocsidat fèltetted nagyon. Mindegy. Megoldotta persze, nem erről van szó, de attól mèg csalódott benned.
2020. máj. 26. 18:32
25/46 anonim válasza:
Végül is ez alapján érthető miért sértődött meg a barátod, itt is láthatóak a vélemények, lehet hogy hasonlóan hergelik a haverok, hogy önző vagy stb. Ezt is figyelembe kell venni, hogy az átlag elítéli e. Amúgy szerintem mindenki mást ad kölcsön szívesen, azért a kocsi az egy nagy dolog, amit sokat használ, és félt az ember, persze van akinek semmiség egy kocsi, ő nyilván adja legfeljebb vesz másikat ha gond van.
2020. máj. 26. 20:10
26/46 anonim válasza:
Egy esetben tudlak megérteni, ha automataváltós autód van.
2020. máj. 26. 23:40
27/46 A kérdező kommentje:
Nem automata, de kicsi.SEAT leon 2004 kicsi benzin motorral, ez méginkabb alkalmatlan vontatásra, mint egy automata.
2020. máj. 27. 07:33
28/46 anonim válasza:
Szerintem már ne nagyon irkálj, mert egyre nagyobb butaságokat írsz.
Nem is csodálom, hogy a barátod nem reagál rád.
2020. máj. 27. 07:54
29/46 anonim válasza:
Akkor minek van rajta vonóhorog?
2020. máj. 27. 09:52
30/46 anonim válasza:
Nyilván azért, mert a gyárban a buta mérnökök úgy gondolták, hogy képes egy ~800 kg-os utánfutó húzására, de az okos kérdező úezt felülírta, szerinte 500 kg-ot nem bír el a benzines, manuális váltós autója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!