Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a vélemény arról a lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény arról a lányról, aki megcsalja a párját?

Figyelt kérdés
Akár egyszer, vagy rendszeresen?
2010. júl. 30. 10:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

és mi van, ha azért csalt meg a barátod, mert nem tudott ellenállni a másik lánynak?!

mert a volt barátnője, akivel együtt volt 2-3 évig, és szerette, de testileg megkívánta..: S

2010. júl. 30. 10:34
 12/24 anonim ***** válasza:
ez nem egy hiba, ha megcsalnak az tudatosan törénik és azért terszi a másik fél mert te már nem tudsz neki megadni mindent, vagy pedig rádunt, az pedig süket duma hogy ezután már biztos szeretni fog, és nem teszi meg többet, ne a megcsalás után legyen szerelmes hanem akkor amikor megtette a másik féllel, gondolj bele Más kellett neki mást csókolt meg mást ölelgetett esetleg sexelt is, és őt jobban kívánta mint téged.
2010. júl. 30. 10:36
 13/24 anonim ***** válasza:
-a pasik konnyebben felrelepnek(a szemetek:)), de a nok NEM! es ha megis ott baj van.Nem ertem a pasikat sem, pedig sok a haverom, h miert jarnak vissza a regihez?!!El kell tudni szakadni!
2010. júl. 30. 10:36
 14/24 A kérdező kommentje:

hát ja.ez sok dolog miatt is lehet.

és szerintetek van olyan, hogy egyszerre két embert is szeretsz?! testileg-lelkileg is vágysz mind a kettőre?! nem tudsz dönteni?!

2010. júl. 30. 10:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ribanc. Pasi létemre becsületből nem csalnék meg senkit, akivel együtt vagyok.
2010. júl. 30. 11:10
 16/24 A kérdező kommentje:

hát szerintem ettől még senki sem ribanc

!

meg persze a pasiknak lehet mindent csinálni, természetes dolog mert ő ,,férfiból van" a nő meg kussba legyen -.-

2010. júl. 30. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
én nő vagyok és megcsaltam a párom féléve..de jóltettem:D kiderült ő már 1 évvel ezelőtt is:D szakítottunk ennyi sírtamrítam túléltem most van egy másik pasim de a felfogásom megváltozott eddig foggal körömmel ragaszkodtam mostha megcsalna ..fájna lehet de végülis velem jár én vagyok legtöbbet vele úgyhogy nem érdekelne..:D ez csak szex max
2010. júl. 30. 11:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is megcsaltam a párom..nem voltam már belé szerelmes..különben nem tudtam volna megtenni.

Ezek után nem tudtam volna a szemébe nézni így azonnal szakítottam. Ha már megtettem szerintem jól cselekedtem. Nem érdemelt meg engem..sajnálom hogy megbántottam..de jobb neki nélkülem;) 19/L

2010. júl. 30. 12:43
 19/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.. utolsó előtti:

mi az, hogy ez csak szex? azt mire írtad?

2010. júl. 30. 18:59
 20/24 anonim ***** válasza:
hátha megcsal akkor se tud semmi újjat csinálni más nővel csak ugyanazt mint velem..csók,ölelés és maximum szex..:D
2010. júl. 30. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!