Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény arról a lányról, aki megcsalja a párját?
és mi van, ha azért csalt meg a barátod, mert nem tudott ellenállni a másik lánynak?!
mert a volt barátnője, akivel együtt volt 2-3 évig, és szerette, de testileg megkívánta..: S
hát ja.ez sok dolog miatt is lehet.
és szerintetek van olyan, hogy egyszerre két embert is szeretsz?! testileg-lelkileg is vágysz mind a kettőre?! nem tudsz dönteni?!
hát szerintem ettől még senki sem ribanc
!
meg persze a pasiknak lehet mindent csinálni, természetes dolog mert ő ,,férfiból van" a nő meg kussba legyen -.-
Én is megcsaltam a párom..nem voltam már belé szerelmes..különben nem tudtam volna megtenni.
Ezek után nem tudtam volna a szemébe nézni így azonnal szakítottam. Ha már megtettem szerintem jól cselekedtem. Nem érdemelt meg engem..sajnálom hogy megbántottam..de jobb neki nélkülem;) 19/L
köszönöm a válaszokat.. utolsó előtti:
mi az, hogy ez csak szex? azt mire írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!