Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet abból probléma, ha valaki az első kapcsolatánál megállapodik?
A kérdést úgy akartam megfogalmazni, hogy lehet-e boldog, tartós házasság első kapcsolatból?
Úgy, hogy előtte egyik félnek se volt semmilyen tapasztalata ezen a téren
(Valamiért nem mentette a módosításokat)
Nagypapámnak Lada kombija volt a Kádár rendszerben. Istenítette.
Aztán amint bejött, egyből lett egy új Mazdája, és elmondta, hogy nem is értette, mit szeretett a Ladán, mikor ég és föld a különbség.
Nem idős rokonságban, hanem a saját korosztályom körében többeket is ismerek, ahol az első "diákszerelem" (gimiben vagy az egyetem első 1-2 évében megismert párral) végül házasságba és családba torkollott. Nyilván nem élek velük egy fedél alatt így nem tudhatom, de kívülállóként boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnnek.
Szóval csak a feleken (és némi szerencsén) múlik szerintem, hogy működőképes legyen a dolog.
Szűk 58 éve, hogy megismerkedtünk. Mindkettőnknek első szerelem volt. Idén nyáron lesz 55 éve az esküvőnknek. Lakodalom pénzhiány miatt nem volt, szülők sem tudták volna állni a költségeit. Addig tanultunk. Vannak gyerekeink, unokáink. Nagyon boldog, összetartó család és rokonság vagyunk.
Valamit a nézeteltérésekről, vitákról: IGEN, VOLTAK, VANNAK! De nincs mosolyszünet, és mindig az szólal meg, akinek közlendője van a másik felé. Nem azt nézzük, hogy legutóbb én kezdtem el a beszédet, most a másikon van a sor.
Ffi.
Biztos van akiknek sikerült, gratulálok hozzá.
A feleségemmel most fogunk válni 25 év házasság után, mert összejött egy 20 éves sráccal, aki 4évvel fiatalabb mint a közös fiunk.
Nekem úgy tűnt hogy minden jó a kapcsolatunkban, de kiderült hogy neki nem volt elég ez az élet, most akarja kiélni magát.
A gyerekeink szerencsére felnőttek, nem befolyásolja őket sokban.
Persze ők sem nézik jó szemmel hogy az anyjuk egy velük egy idős pasival hempereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!